detector.media
04.08.2009 11:11
«КоммерсантЪ» розширює лінійку бортових журналів

Російський видавничий дім «КоммерсантЪ» підписав попередню домовленість з SPN Group щодо створення спільної компанії. Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на «Ведомости».

 

За словами комерційного директора видавничого дому Павла Філенкова, «КоммерсантЪ» зацікавлений у авіожурналах, які випускає SPN.

 

SPN Group видає журнали Mobile, «5 колесо», Where, Rolling Stone, «Автопарк», а також бортові видання авіакомпаній S7, ГТК «Россия», «Атлант-союз» та аеропорту «Пулково». «КоммерсантЪ» також випускає бортові журнали «Внуково» та My Way, які поширюються на рейсах бізнес-класу «Внуково».

 

Сума попередньої угоди не уточнюється. Однак відповідно до її умов «КоммерсантЪ» має отримати контрольний пакет майбутньої компанії, сплативши за його вартість авіажурналами та грошима. SPN Group, у свою чергу, передасть у новостворену організацію активи ЗАТ «СПН Медиа».

 

Павло Філенков зауважив, що в Росії випускається близько десятка бортових журналів, які 2008 року заробили на рекламі близько 10 мільйонів доларів.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY