«Коммерсантъ» виходить на британський ринок преси

2 Лютого 2009
17375
2 Лютого 2009
11:06

«Коммерсантъ» виходить на британський ринок преси

17375
«Коммерсантъ» виходить на британський ринок преси
З 2 лютого частина накладу російської газети «Коммерсантъ» продаватиметься в газетних кіосках Лондона. Про це повідомляє портал Sostav.ru. Видання буде московським з британською рекламою, наклад у Лондоні становитиме 2 тисячі примірників.
 
Інформацію про запуск видання в Лондоні Sostav.ru підтвердив комерційний директор «Коммерсанта» Павло Філенков. Він повідомив, що видавничий дім має британських партнерів, які сподіваються зробити випуск ефективним за рахунок збору місцевої реклами. За словами Павла Філенкова, спроби запуску газети за кордоном здійснювалися неодноразово, проте щоразу партнери, не задоволені прибутковістю проекту, згортали випуск.
 
На думку експертів, дії «Коммерсанта» продиктовані бажанням компанії зміцнювати лояльність до бренду у західної аудиторії та отримувати додатковий дохід під час кризи. Аналітик інвестиційної компанії «Фінам» Владислав Кочетков у коментарі Sostav.ru зазначив, що в Лондоні знаходиться одна з найбільших діаспор російських підприємців. Він також підкреслює, що російські бізнесмени в Лондоні завжди вважалися активними покупцями дорогих речей, тому аудиторія буде цікавою для рекламодавців.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17375
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду