Водій авто, в якому загинув Пелих, перебуває у психіатричній лікарні

22 Липня 2009
16588
22 Липня 2009
17:47

Водій авто, в якому загинув Пелих, перебуває у психіатричній лікарні

16588
Водій авто, в якому загинув Пелих, перебуває  у психіатричній лікарні

Водій автомобіля, в якому загинув журналіст  Ігор Пелих, Олег Кирилов стверджує, що аварія сталась через епілептичний напад. Про це повідомляє «Газета по-киевски».

 

Нагадаємо, Ігор Пелих загинув 8 травня в аварії у Києві. Разом із ним загинула студентка Олександра Колі; інша пасажирка, Інна Ісакова, потрапила до лікарні з тяжкими травмами. Згідно з її свідченнями, водій автівки та діловий партнер Ігоря Пелиха Олег Кирилов разом з компанією у той вечір вживав алкоголь.  

 

«Слідство вважає, що це традиційні хитрощі, до яких вдаються винуватці ДТП, - зазначив у коментарях виданню керівник Центру громадських зв'язків Головного управління МВС у місті Києві Володимир Поліщук. - Адже у випадку хвороби покарання може бути не 10 років тюрми, як передбачає кримінальний кодекс у таких випадках, а набагато м'якішим».

 

Для того, щоб довести, чи здоровий водій  його направили на стаціонарну психіатричну експертизу до лікарні імені Павлова, де за ним спостерігатимуть упродовж місяця.

 

«Якщо виявиться, що він хворий, тоді міліція буде з'ясовувати, де він проходив медогляд і чому отримав права», - наголосив пан Поліщук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16588
Читайте також
14.08.2009 15:04
Марина Баранівська
, Світлана Арсеєнко, Світлана Остапа, «Детектор медіа»
44 959
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду