Найкращі ведучі інформаційних та розважальних програм

14 Серпня 2009
44959
14 Серпня 2009
15:04

Найкращі ведучі інформаційних та розважальних програм

44959
Найкращі ведучі інформаційних та розважальних програм

Напередодні чергової церемонії нагородження лауреатів національної премії у галузі телебачення «Телетріумф-2009» ТК вирішила так само розпитати колег, хто ж, на їхню думку, був найкращим у поточному телевізійному році в різних телепрофесіях. Для свого невеликого, нерепрезентативного опитування ми обрали 8 номінацій:

 

1) продюсер телепрограм,

2) режисер телепрограм,

3) оператор телепрограм,

4) продюсер телефільму / телесеріалу,

5) сценарист телефільму / телесеріалу,

6) режисер телефільму / телесеріалу,

7) ведучий інформаційних телепрограм,

8) ведучий розважальних телепрограм.

 

Фішок у нашого опитування дві. По-перше, на відміну від справжнього, «дорослого» «Телетрімфу», де найкращих обирають серед претендентів, номінованих самими телеканалами-учасниками конкурсу, ТК запропонувала своїм експертам назвати власних кумирів, спираючись на знання загального телевізійного процесу. По-друге, ми наполегливо просили наших респондентів аргументувати свою думку.

 

Також наші експерти могли називати свої кандидатури в будь-якій кількості визначених номінацій: від усіх восьми до однієї.

 

Скажемо відверто: опитування йшло дуже складно. Наш досвід уже не вперше демонструє, що на відміну від інших актуальних опитувань, у яких колеги зазвичай охоче беруть участь, робота над укладанням рейтингу найкращих часто перетворюється на героїчну боротьбу з комплексами та страхами експертної аудиторії. Назвати найкращого в тій чи іншій професії (а тим більше аргументувати свій вибір) багатьом експертам, до яких ми зверталися, заважав здебільшого страх образити тих, кого не назвали. Щоб викрутитися з незручного становища, дехто з експертів просто називав своїх друзів, але багато хто все ж таки знайшов у собі мужність зробити неупереджений вибір. Сьогодні ми оприлюднюємо результати свого опитування за двома номінаціями, на які наші експерти давали відповідь найактивніше.

 

 

Ведучий інформаційних програм

 

Відповідають: Іван Войтюк, Олексій Гончаренко, Єгор Бенкендорф, Гліб Головченко, Ольга Балабан, Алла Липовецька, Олександр Брикайло, Наталя Рекуненко, Ілларіон Павлюк, Вікторія Сюмар, Євген Глібовицький, Ірина Заря, Олена Зерняк, Олег Панюта, Костя Гнатенко, Інна Костюк.

 

Іван Войтюк, режисер:

- Жанна Тихонова и Анатолий Бондаренко («Интер»). Самое ценное, что в них есть, - это искренность, личностное присутствие и участие в каждом сюжете, в каждой судьбе, о которой они говорят. Это редчайшее качество - заниматься в кадре не самим собой, как происходит с большинством ведущими, а живыми судьбами людей.

 

Олексій Гончаренко, керівник продакшн-компанії Friends Production:

- Анна Безулик (5 канал) - за долголетие в эфире, преданность формату, способность держать свою позицию.

 

Єгор Бенкендорф, директор компанії «Інтер медіа продакшн» (група «Інтер»):

- Андрей Данилевич («Свобода на "Интере"», «Подробности»). На мой взгляд, Андрей Данилевич постепенно становится знаковой фигурой украинского телевидения. Его ответственное отношение к работе, стиль подачи, манера поведения в кадре придают его программам индивидуальность, которой очень сложно пробиться через телеформат. Думаю, вскоре начинающие телеведущие будут работать «под Данилевича» перед тем, как найти собственный стиль.

 

Гліб Головченко, директор Коледжу преси і телебачення, генеральний продюсер телекомпанії «Так ТБ» (Миколаїв):

- Наталья Гаврилова (выпускница КПиТВ, ныне ведущая программы «Вікна-новини»). Стабильность - признак мастерства. Множество телевизионных лиц за последние 5 лет поменяли уже по два канала, разрушая зрительское понимание происходящего. Наталья, придя на СТБ из штата региональной телекомпании, своим постоянством оказала позитивное влияние на развитие украинских новостей. Ее стартовый потенциал очень велик, поэтому, безусловно, она еще скажет много ярких слов в жизни телепространства.

 

Виолетта Дробина (шеф-редактор новостей телекомпании «Так ТБ» Колледжа прессы и ТВ). Единственная в стране настоящая учебная телекомпания, где новости делают интерны, т. е. студенты-практиканты. Несмотря на молодой возраст, Виолетта - координатор нового экспериментального проекта «Скамейка запасных». Это специальная кадровая технология, позволяющая национальным каналам играть со значительной скамейкой запасных молодых перспективных «игроков», а не латая постоянно кадровые дыры.

 

Балабан Ольга, прес-секретар Нового каналу:

- Татьяна Высоцкая (СТБ). Когда она рассказывает новости, я вижу человека, который знает и понимает, о чем он говорит. Я вижу журналиста. Добавьте к этому приятную внешность - и получится прекрасный ведущий новостей.

 

Алла Липовецька, генеральний продюсер Film.ua Television:

- Юра Сугак и Лена Кот (ТРК «Украина»), потому что они настоящие профи, несмотря на отдаленность от столицы.

 

Олександр Брикайло, телепродюсер, директор студії «Пілот»:

- Юлія Шпачинська, Євген Міхін, Ольга Бондарчук, Іван Костроба (ведучі вечірньої новинної програми «Один день» на К1).

 

Наталя Рекуненко, викладачка факультету систем та засобів масової комунікації Дніпропетровського національного університету, автор і телеведуча історичних телепрограм на місцевому ТБ:

- Тетяна Висоцька («Вікна», СТБ). Мені подобається вся команда ведучих вечірніх «Вікон», але коли в кадрі Висоцька, дивлюся новини з більшим задоволенням, бо вона більш виразна, фактурніша, як кажуть кіношники.

 

Відомо, що найкраща якість ведучого - природність, якої навчитися найважче. Але також зрозуміло, що людина, опиняючись перед кіно- чи відеокамерою, не може не грати. Хтось із ведучих грає розкутих, хтось - надміру розважливих, хтось - ділових. Висоцька якщо і грає іронічну ведучу, то майстерно - я вірю, що та її іронія - стан душі (говорить так, бо так відчуває), а не маска.

 

Я відчуваю, що Тетяна отримує задоволення від своєї роботи, своєї присутності в кадрі, свого спілкування з глядачем, і, на щастя, геть не відчуваю, що при цьому вона милується собою (перефразовуючи: любить телебачення в собі, а не себе в телебаченні).

 

Мені подобається й те, що акценти в реченнях, на відміну від деяких її колежанок із інших каналів, вона робить як годиться, як комфортніше для глядацького вуха - за правилами української мови, а не як заманеться.

 

Ілларіон Павлюк, директор студії документальних фільмів «07 Продакшн»:

- Если говорить и о тех, кто сейчас не в кадре, то я бы назвал лучшей ведущей информационных программ Аллу Мазур. Стиль, профессионализм, аккуратность в каждой интонации. Очень правильный, с моей точки зрения, образ ведущей новостей.

 

Из тех, кто на экране сегодня - Андрей Данилевич («Интер»). Мой любимый ведущий. Он замечательно держится в кадре, умеет корректно вести диалог. Не любуется собой. Обаятельный и вызывает доверие. Я осознаю, что чертовски субъективен. Мы работаем на одном телеканале, а не так давно работали бок о бок над новостями К1. Тем не менее, именно его считаю лучшим.

 

Вікторія Сюмар, виконавчий директор Інституту масової інформації:

- Лідія Таран (5 канал). Мені подобалось, що вона робила разом із Юлією Жмакіною на 5-му каналі. Це ведуча, яка не є диктором, а є співавтором програми за рахунок своєї осмисленої манери ведення.

 

Тетяна Висоцька (СТБ) - за професійність ы за те, що вона органічно вписується у специфічний формат новин, який є на СТБ

 

Євген Глібовицький, керівник комунікаційної компанії Pro.mova:

- Олесь Терещенко (Перший національний). Це один із небагатьох інтелектуалів, які ще залишилися в українському інформаційному мовленні. Я люблю, коли люди, які розповідають щось в ефірі, розуміють, що саме вони кажуть. Олесь - такий, незважаючи на те, що ведучих у новини набирають суто за зовнішніми даними, і ми, здається, повертаємося в епоху глибокого дикторства. А це, до речі, одна з причин, через які я не дивлюся українського ТБ. Я просто не бачу, яку нову інформацію я можу звідти дістати.

 

Ірина Заря, генеральний продюсер «Нової студії»:

- Юлия Бориско («1+1»), Иванна Найда (Первый национальный). Главное - они не вызывают раздражения, вызывают доверие. Плюс красивая подача материала, грамотная речь, красиво выглядят в эфире.

 

Ведучий розважальних програм

 

Іван Войтюк:

- Владимир Зеленский и компания («Интер»). Это феномен. Боженька поцеловал его в темя. Плюс - большой трудяга. Это чувствуется во всем, что он и его компания делает. Главное что в них есть, - и уверен, будет всегда, - так это неуёмная тяга к ученичеству и усовершенствованию своего мастерства, постоянная работа над собой. За такими ребятами будущее.

 

Олексій Гончаренко:

- Дмитрий Шепелев (Новый канал), Юрий Горбунов («1+1») и Сергей Притула (Новый канал) - без иерархии, чтобы не обиделись. Телевизионное обаяние, интеллект, остроумие, креативность мышления - все это делает их лучшими.

 

Єгор Бенкендорф:

- Юлия Литвиненко («Позаочі», «Субботний вечер на "Интере"») - многим кажется, что в профессии телеведущей нет ничего особенного. Мл, главное, чтобы камера тебя любила, тогда полюбят и зрители. Думаю, это не так. Если зритель не увидит на экране личности, он не станет смотреть программу.

 

Константин Грубич («Знак качества», «Интер»). Раньше говорили: «свежая газета», «свежие новости». Думаю, благодаря Косте Грубичу каждая новая программа «Знак качества» получается свежей. У него, кажется, неистощимый запас энергии, телевизионного запала, азарта. И это при том, что в этом году исполняется 20 лет, как Константин Грубич пришел работать на телевидение!

 

Олена Зерняк, директор приватного підприємства «Перша редакція»:

- Юрій Горбунов («1+1»), бо він має феноменальне почуття гумору, він страшенно артистичний, працює не «за папірцем», а завжди імпровізує; з ним легко, приємно і смішно працювати. І, крім того, здається, він єдиний професійний актор на українському ТБ, з якого вийшов хороший ведучий. А уроки акторської майстерності, перепрошую, марно не пропадають.

 

Балабан Ольга:

- Александр Педан («Подъем», Новый канал), потому что утро должно быть положительным. Александр же полностью может создать такую атмосферу. Он профессиональный ведущий прямых эфиров, он обаятельный, у него прекрасное чувство юмора. И он мегапозитивен, что и нужно для утреннего эфира.

 

Андрей Доманский («Хто проти блондинок?», Новый канал). Он умеет с легкостью шутить, создать атмосферу праздника. В него невозможно не влюбиться.

 

Алла Липовецька:

- Андрей Доманский (Новый канал), потому что его юмор интеллектуален.

 

Олег Панюта, головний редактор журналу «Телесіті»:

- Андрій Доманський (Новый канал) - бо має блискавичну реакцію, котра так необхідна в роботі телеведучого.

 

Юрій Горбунов («1+1») - бо може створити на майданчику атмосферу позитиву та приязні.

 

Олександр Брикайло:

- Юрій Горбунов («1+1»), Валерій Сараула (СТБ), Оксана Марченко (СТБ), Ігор Кондратюк («1+1»). Клас ведучого визначається за простими критеріями: харизма, інтелект, вільне володіння українською мовою, відповідність уявленню аудиторії про імідж особи та жанру шоу, вміння (зокрема й без підготовки) працювати наживо, почуття гумору.

 

Наталя Рекуненко:

- Лілія Ребрик, ведуча «Танцюють всі!» на СТБ, особисто для мене стала відкриттям минулого телесезону. За моїми власними спостереженнями, дуже рідко диктори, що добре читають текст із суфлера, й актори, котрі чудово перевтілюються за велінням сценарію або п'єси, так само вправно поводяться перед телекамерою, коли в них відбирають ті «милиці». Лілія Ребрик приємно спантеличила тим, що стала винятком із цього правила: виявилося, що без суфлера та сценарію з репліками, прописаними до останньої коми, вона прекрасно - невимушено, з природною зацікавленістю - спілкується з учасниками проекту й телеглядачами.

 

Костянтин Гнатенко, екс-телеведучий, письменник, колумніст:

- Катя Осадчая («1+1»). Это пионер светского репортажа на отечественном ТВ. Начав очень посредственно, с приобретением опыта и уверенности Катя превратилась в самого профессионального, узнаваемого и известного персонажа светской жизни страны и зарубежья. Она сумела проникнуть в закрытые или скрываемые сферы жизни публичных людей и показать их такими, какими они есть на самом деле. Ее наивные и банальные, на первый взгляд, вопросы очень часто срабатывали как лакмусовая бумажка, обнажая посредственность, ряженную в самые дорогие бренды. Можно с уверенностью сказать, что Катя стала основоположником и законодателем целого жанра, который способствовал рождению множества менее ярких клонов.

 

Иванна Заречанская (ведущая программы «Хто в домі хазяїн?», Первый национальный). Сердечных и просто добрых программ на нашем ТВ почти нет, во всяком случае, я на них попадаю редко. Иванна на протяжении многих лет делает совершенно потрясающий социальный, познавательно-развлекательный проект для семейного просмотра. Непосредственность и искренность, с которыми она говорит о братьях наших меньших, никогда не оставляет равнодушным, а это дорогого стоит.

 

Ірина Костюк, генеральний директор Media Resources Management:

- Игорь Кондратюк («1+1»). Вот уже сколько лет нет более естественного, образованного, непринужденного, остроумного ведущего. Ключевое здесь - именно естественность в кадре.

 

Дмитрий Шепелев (Новый канал) - за самую стремительную карьеру.

 

Ілларіон Павлюк:

- Юлия Литвиненко («Интер»). Она великолепно чувствует собеседника, умеет вывести на разговор по душам. При этом не перетягивает излишнее внимание зрителя на себя. Ей искренне интересен собеседник, и это видно.

Юрий Горбунов («1+1»). Обаятельный, с хорошим чувством юмора и живыми реакциями. Очевидно, он тоже работает по сценарию, но умеет делать это так, будто все - сплошной экспромт. Благодаря этому выглядит очень натуральным и естественным. В жанре развлекательных программ, пожалуй, это особенно важно.

 

Вікторія Сюмар:

- Оксана Марченко (СТБ) довела, що це її формат, у якому вона може значно краще розкритися, аніж у рамках інформаційного жанру чи ток-шоу.

 

Наступну порцію відповідей читайте незабаром! ТК вітатиме бажання читачів назвати й своїх кандидатів на найкращих у будь-якій із вищеназваних номінаціях та пояснити свою думку. Пишіть нам за адресою: info@detector.media. Всі надіслані неанонімні відповіді буде опубліковано.

 

Ірина Заря:

- Юрий Горбунов («1+1»). На мой взгляд, лучшего ведущего в Украине нет, он интересный, яркий, с хорошим чувством юмора, легко импровизирует, может вытянуть любое шоу.

 

Далі буде

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
, Світлана Арсеєнко, Світлана Остапа, «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
44959
Читайте також
14.01.2010 11:50
«Телекритика»
23 728
24.12.2009 10:38
«Телекритика»
12 322
21.08.2009 11:56
Олег Покальчук
для «Детектор медіа»
48 592
18.08.2009 17:58
Марина Баранівська , Світлана Арсеєнко, Світлана Остапа, «Детектор медіа»
27 274
01.12.2008 10:29
Евгений Минко, «Публичные люди»
29 310
Коментарі
20
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вітал
5353 дн. тому
Марченко лише вести своє шоу - це я так мізкую. З ведучих інформаційних програм віддати належне треба Мосейчук, Бориско, Данилевичу, Добровольській, Пупкову, Півовару, Фроляк. Нещодавно був приємно здивований, що на "Раді" є новини вечірні "Наголос дня" - непогані. Скажу, що і хороші ведучі - кілька разів дивився як ведуть Онищенко і Лех. В них є майбутнє. Можливо, когось забув - згадаю, тоді допишу
телезритель
5357 дн. тому
Ребята, посмотрим правде в глаза. С одной стороны уже надоело ругать отечественное ТВ. С другой - оно таки действительно в жутком состоянии. Такое впечатление, что телесоздатели не уважают своих же зрителей. При этом пеняют на низкий уровень культуры и интеллекта нашего народа. Уважаемые, все в ваших руках. Телевидение - массовый гипноз. Вот и поднимите с его помощью все уровни. Замкнутый круг - телебоссы кормят потребителя вторичным иногда "третичным" и т.д. продуктом. Зритель это потребляет, так как ничего другого нет. Теперь - о ведущих. ТВ - это, прежде всего, "картинка". Из-за кумовства, которое так свойственно нашему менталитету, на экранах отсутствует харизма. И, в большинстве случаев, профессионализм. Понятно, что данный рейтинг, как и все сегодняшнее у нас, заангажирован профессионально, личностно и т.д. Ну да бог с ним... Я, как телезритель мыслящий, хочу выбирать. Не из чего. Последние полгода наблюдал одну ведущую. Брюнетка вела по ночам на каком-то захолустном канале жуткий интерактив про экстрасенсов. Красива. Умна. Профессиональна. Грамотная речь. О ней - ни слова ни в этом рейтинге, ни в каком-либо другом. Жаль.
OlgaGor
5360 дн. тому
Оксана действительно прелесть.Самая красивая ведущая украинского телевидения.Да и просто умница.Как она держится,как ведет себя-этому у нее многим поучиться надо.И еще поражает,что она прямо таки излучает счастье.Видно,что Марченко состоялась и как женщина и как мать и как профессионал
Dvorking
5361 дн. тому
Из развлекательный ведущих лучшая - Оксана Марченко. Лично меня она покорила своим искусством перевоплощения. На просмотрах я ее вообще не узнала: в джинсиках, рубашечке, маленькая такая, в общем, как все. Зато во время финалов она превратилась в настоящую принцессу. Это была бомба. Ее криейторам - респект. А по поводу естественности согласна на все 100 %-- при таком муже она могла занестись выше некуда, но этого не произошло. Значит - она человек с большой буквы.
Dvorking
5361 дн. тому
О естественности хорошо сказано. Это есть и у Шепелева, и у Марченко. Остальные играют. Марченко в этом новом шоу раскрыла именно этот свой талант - быть естественной, природной. Хорошее украинское слово - природная. Ибо от природы идет внутреннее человеколюбие, так необходимое для общения с пиплом. Вы только представьте, какой это адский труд: ездить по стране и пропускать через свое сердце тысячи людей, рвущихся на сцену... Надо иметь большое терпение и большое сердце.
Vitalina
5361 дн. тому
Я тоже считаю,что Оксана Марченко на сегодняшний день самая якая звезда нашего телевидения.Она не только тонко чувствует собеседника во время интервью,но и сама во время передачи раскрывается с новой неожиданной стороны
Dvorking
5361 дн. тому
По поводу Оксаны Марченко полность согласен. С нетерпением жду продолжения шоу. Чтобы увидеть, как засияет ее ослепительная улыбка, как будут лучиться добротой ее глаза, когда Оксана будет общаться с детками, со всеми талантливыми, необыкновенными людьми. Наши люди - это гордость Украины. С ними никакой кризис не страшен. Оксане очень повезло вести такую передачу, да и СТБ повезло не меньше: это правильная ведущая: не манерная, искренняя, и в то же время красивая - глаз не отвести.
Колечко
5361 дн. тому
А мне Оксана Марченко нравиться, очаровательная женщина, и её шоу талантов, никого не могу представить на её месте, таланты без неё - не таланты.
yyy
5369 дн. тому
Список экспертов этого года почитала. Забавненько. И уже понятно по призам. Хочется пойти вымыть руки.
..из болота тащить бегемота...
5369 дн. тому
Те, кто назвал Данилевича, слукавили, это просто реверанс интеру в надежде на дальнейшие преференции. Но показательно что нет оскала прайма ТСН Мосейчук. Фафа, следите за руками - Вы снова лажанулись, Фафа... Неугодных Вам экспертов убрали, а Ваша любимица все равно в пролете, сложно теперь будет вытягивать Мосейчук на Триумф, но с Вашим-то опытом, Вы справитесь. От себя желаю победы Гавриловой. Умница.
87654
5370 дн. тому
ані студія Пілот,ані сам пан Брикайло жодного відношення ані до К1,ані до його ведучих не мають. А обрали їх як найкращих мабуть тому, що вони спілкуються між собою в ефірі. наскільки я знаю, у такому форматі новини на укр ТБ ніхто більше не веде. Хоча пан Брикайло і сам міг би пояснити, мабуть не так вже й наполегливо його просили аргументувати свою думку. Дуже здивувала поява прізвища Данілевич у цьому списку. Оце вже занадто...
45678
5370 дн. тому
Согласна со Знаючим. Если бывших плюсовцев Ткаченко убрал из экспертной коллегии, то конечно "коллеги" очень предвзято высказывались и в этом рейтинге. Обратите внимание, например на "Олександр Брикайло, телепродюсер, директор студії «Пілот»: - Юлія Шпачинська, Євген Міхін, Ольга Бондарчук, Іван Костроба (ведучі вечірньої новинної програми «Один день» на К1)." Как вам такой список лучших? От все ведущие К-1 - лучшие. Все! Кстати, я лично не знаю ни одной из названых фамилий.
знаючий
5370 дн. тому
Тетяна Висоцька дійсно гарна ведуча. Цікаво було б, якби Телекритика надрукувала список людей, які відмовилися відповідати на запитання щодо кращих колег. Це було б не менш промовисто, ніж сам рейтинг! От тоді дійсно було б репрезентативненько.
Медіазнавець
5370 дн. тому
"Порадував" "експерт" Глібовицький. Людина, яку вигнали з пюсів з-посеред іншого через надмірну розгодованість, намагається тут всім свої комплекси видати за об"єктивність. До слова, коли він працював на 5у,то на відміну від інших колег, був саме диктором. Приходив на канал за 5 хвилин до ефіру. Про написання підводок вже не йшлося - головне, щоб не заснув в ефірі :-)
Медіазнавець
5370 дн. тому
Рейтинг вражає "об"єктивінстю". Якщо говорити про СТБ, то там заслуговує уваги хіба що Попов. Про Інтер - говорити нічого. Там взагалі могли поставити говорящего попугая читати новини, але цю ідею втілити важко, тому і працюють Данилевічі, Гомонаї та інші менш розпіарені персонажі. "Експерт" Сюмар взагалі повеселила. Вона розуміє, цікаво, різницю між ведучим інформацйної та аналітичної програми? Таран була ведучою саме аналітичної програми на 5у. Телекритико, ваші експерти вазагалі телевізор дивляться?
2 філософ
5370 дн. тому
Викреслили? я так розумію, колишніх плюсівців викреслили нинішні? Якщо так, то це просто ганебне зведення рахунків з людьми, які поважаючи свою професію, не стали працювати на барбоса. Але ж як на це пішла Нацрада?
Lom
5370 дн. тому
данілєвіч - АТСТОЙ! - ето позор украинского ТВ. хуже піховшека и джянгірова вмєстє взятих. блін іспортілі настроєніє бєнкєндорфи всякіє
Владу
5370 дн. тому
Из СТБ никого, кстати, не спрашивали... Почему?
Філософ
5371 дн. тому
Який сенс когось визначати кращим? Це ж ні на що не впливає! Ні на подальшу роботу, ні на гонорари! Не в тій країні існуємо. Наскільки знаю, колишніх ПЛЮСІВЦІВ, неодноразових лауреатів ТЕЛЕТРІУМФУ, цього року навіть викреслили з числа експертів. Про що мова, про чесність? А це що?
Влад
5371 дн. тому
а чего с ICTV никого не спросили? дурацкий совершенно опрос. У руководителя группы компаний интер неожиданно лучший ведущий с Интера) у СТБ с СТБ и т.д.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду