detector.media
02.07.2009 08:41
Нацрада попросить іноземних регуляторів роз’яснити юрисдикцію мовників, які поширюють сигнал з Hot Bird, Eutelsat і Hellas Sat
Нацрада попросить іноземних регуляторів роз’яснити юрисдикцію мовників, які поширюють сигнал з Hot Bird, Eutelsat  і Hellas Sat

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 1 липня вирішила звернутися до регуляторних органів Франції та Греції з проханням надати інформацію стосовно юрисдикції іноземних програм, які можна приймати на території України з французьких супутників Hot Bird 6/7A/8, Eutelsat і грецького супутника W4 Hellas Sat 2.

 

«Оскільки ці супутники мають технічну можливість передавати сигнал на територію України, всі провайдери програмної послуги можуть брати цей сигнал. Для того, щоб визначити, чи підпадають програми, що транслюються із цих супутників, під дію норм Конвенції про транскордонне телебачення, ми вирішили офіційно звернутися до країн-власників за роз'ясненнями», - пояснив на брифінгу виконувач обов'язків голови Національної ради Андрій Мирошніченко.

 

Нагадаємо, що 1 липня Україна набула статусу повноправного учасника Європейської конвенції про транскордонне телебачення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY