«Наше радіо» зменшило кількість інформації та додало більше музики

1 Липня 2009
35723
1 Липня 2009
16:15

«Наше радіо» зменшило кількість інформації та додало більше музики

35723
«Наше радіо» зменшило кількість інформації та додало більше музики

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 1 липня внесла зміни до трьох ліцензій ЗАТ «Наше радіо» на радіомовлення, пов'язані зі зміною програмної концепції.

 

Концепція радіостанції замість розважально-інформаційної стала музично-розважальною. Зокрема значно зменшилася частка програм власного виробництва: було - 20 годин на добу, стало - 10 годин 18 хвилин на добу, зменшилася частка національного продукту: з 24 годин на добу до 17 годин 9 хвилин на добу, а також зросла частка іноземних програм: раніше їх не було, а стало - 6 годин 51 хвилина. Інформаційно-аналітичні та культурно мистецькі програми в ефірі також суттєво зменшилися: було - по 2 години на добу, стало - по 45 хвилин на добу.

 

Як пояснила членам Нацради представник радіокомпанії, в умовах економічної кризи зменшилися можливості виробництва власних програм, тому станція вирішила збільшити музичне наповнення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35723
Читайте також
09.06.2009 13:23
Олександр Павлов, Володимир Медяний, dw-world.de
27 200
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду