Валерій Поляков і Каха Каладзе запускають журнал Gourmand

30 Червня 2009
25724
30 Червня 2009
17:43

Валерій Поляков і Каха Каладзе запускають журнал Gourmand

25724
Валерій Поляков і Каха Каладзе запускають журнал Gourmand

Валерій Поляков, видавець і головред журналу Max, очолить редакцію нового щомісячного гастрономічного журналу Gourmand.

 

Інвесторами нового проекту будуть сам Валерій Поляков, ресторатор і футболіст Каха Каладзе і видавничий дім «Автоцентр». Валерій Поляков зазначив, що новий журнал займе досі вільну нішу на ринку українських друкованих ЗМІ і стане виданням на межі лайф-стайл і гастрономії.

 

Нове видання не буде традиційним кулінарним журналом. Творці позиціонують журнал як гід мистецтвом гастрономії, як дзеркало бачення світу справжнім гурманом; в ньому писатимуть про подорожі, моду, дизайн і національні традиції, невід'ємні від гастрономії.

 

Запланований тираж журналу становить 22000 примірників. 60% накладу розповсюджуватиметься в Києві у великих торгівельних центрах, спортклубах, готелях, автосалонах. Заплановано також безкоштовну VIP-підписку для представників бізнес-еліти, шоу-бізнесу та ЗМІ.

 

Орієнтовна дата виходу першого числа - 27 липня, ціна становитиме 15 гривень.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25724
Читайте також
25.06.2009 18:11
Елена Шкарпова, Journalism.com.ua
31 430
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду