Президентська кампанія Барака Обами здобула каннського лева

30 Червня 2009
16792
30 Червня 2009
11:58

Президентська кампанія Барака Обами здобула каннського лева

16792
Президентська кампанія Барака Обами здобула каннського лева

27 червня завершився 56-й міжнародний фестиваль реклами «Каннські леви», що тривав протягом тижня. Понад 22 тисячі робіт з 86 країн світу змагалися за призи в 11 категоріях конкурсу.

 

Протягом фестивального тижня були оголошені імена володарів гран-прі - 2009. Так, Titanium & Integrated Grand Prix здобула президентська кампанія Барака Обами.

 

Володарем Press Grand Prix стала французька агенція Fred & Farid Paris за серію принтів для джинсів Wrangler.

 

Outdoor Grand Prix поїхав до Південно-Африканської Республіки - до агенції TBWAHuntLascaris з Йоганнесбурга за серію постерів для зімбабвійської газети TheZimbabwean Newspaper.

 

Radio Grand Prix також здобула південно-африканська агенція - Net-Work BBDO з Йоганнесбурга за серію радіороликів для авіакомпанії Virgin Atlantic Airline.

 

Володарем Design Grand Prix стала агенція McCann Worldgroup Causeway Bay з Гонконгу за дизайн постерів для бренду Nike.

 

Cyber Grand Prix отримали одразу три роботи: «Найкраща робота у світі» від австралійської агенції Cummins Nitro з Брісбена, Eco:Drive для бренду Fiat від британської агенції AKQA з Лондона і Why So Serious? для фільму «Темний лицар» від американської агенції 42 Entertainment з Пасадени.

 

Японська агенція JWT Japan з Токіо здобула Media Grand Prix за рекламну кампанію батончика Kit-Kat.

 

Film Grand Prix отримала робота Carousel для бренду Philips від нідерландської агенції Tribal DDB Amsterdam.

 

Як уже повідомляла ТК, Promo Grand Prix здобула агенція Beacon Communications з Токіо за просування курорту Юбарі, а PR Grand Prix і Direct Grand Prix - австралійська агенція Cummins Nitro з Брісбена за рекламну кампанію «Найкращої роботи у світі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16792
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду