До 30 серпня приймають роботи на фестиваль молодіжного відео PLURAL+

1 Липня 2009
11032
1 Липня 2009
11:50

До 30 серпня приймають роботи на фестиваль молодіжного відео PLURAL+

11032
До 30 серпня приймають роботи на фестиваль молодіжного відео PLURAL+

Міжнародна організація з міграції (МОМ) запрошує молодих українців (9 - 25 років) взяти участь у конкурсному фестивалі молодіжного відео PLURAL+ на тему міграції та різноманітності, що відбудеться в Нью-Йорку.

З 1-го липня до 30 серпня 2009 року молодь зі всього світу може надсилати свої відеосюжети на тему міграції та різноманітності. Відео буде оцінювати престижне міжнародне журі, до складу якого входить всесвітньо відомий іранський режисер, сценарист та продюсер Аббас Кіаростамі.

У рамках фестивалю молодь із усього світу може надсилати свої короткі відео, в яких відображені думки, позиції, запитання та пропозиції щодо гармонійного розвитку суспільства.

Переможці отримають грошову винагороду у розмірі 1.000 доларів США.

 

Детальнішу інформацію про фестиваль англійською, арабською, французькою та іспанською мовами можна знайти на сайті, а також у пані Анни Ліллікрап - alillicrap@iom.int.

 

Джерело: http://www.xenodocuments.org.ua/

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11032
Читайте також
24.06.2009 12:09
Ольга Захарова, для «Детектор медіа»
33 892
24.06.2009 10:16
Дмитрий Савельев, «Коммерсантъ»
30 831
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду