detector.media
30.06.2009 11:58
Президентська кампанія Барака Обами здобула каннського лева

27 червня завершився 56-й міжнародний фестиваль реклами «Каннські леви», що тривав протягом тижня. Понад 22 тисячі робіт з 86 країн світу змагалися за призи в 11 категоріях конкурсу.

 

Протягом фестивального тижня були оголошені імена володарів гран-прі - 2009. Так, Titanium & Integrated Grand Prix здобула президентська кампанія Барака Обами.

 

Володарем Press Grand Prix стала французька агенція Fred & Farid Paris за серію принтів для джинсів Wrangler.

 

Outdoor Grand Prix поїхав до Південно-Африканської Республіки - до агенції TBWAHuntLascaris з Йоганнесбурга за серію постерів для зімбабвійської газети TheZimbabwean Newspaper.

 

Radio Grand Prix також здобула південно-африканська агенція - Net-Work BBDO з Йоганнесбурга за серію радіороликів для авіакомпанії Virgin Atlantic Airline.

 

Володарем Design Grand Prix стала агенція McCann Worldgroup Causeway Bay з Гонконгу за дизайн постерів для бренду Nike.

 

Cyber Grand Prix отримали одразу три роботи: «Найкраща робота у світі» від австралійської агенції Cummins Nitro з Брісбена, Eco:Drive для бренду Fiat від британської агенції AKQA з Лондона і Why So Serious? для фільму «Темний лицар» від американської агенції 42 Entertainment з Пасадени.

 

Японська агенція JWT Japan з Токіо здобула Media Grand Prix за рекламну кампанію батончика Kit-Kat.

 

Film Grand Prix отримала робота Carousel для бренду Philips від нідерландської агенції Tribal DDB Amsterdam.

 

Як уже повідомляла ТК, Promo Grand Prix здобула агенція Beacon Communications з Токіо за просування курорту Юбарі, а PR Grand Prix і Direct Grand Prix - австралійська агенція Cummins Nitro з Брісбена за рекламну кампанію «Найкращої роботи у світі».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY