Звинувачення Ярослава Качинського польське Radio Zet перетворило на саморекламу

11 Червня 2009
30318
11 Червня 2009
14:15

Звинувачення Ярослава Качинського польське Radio Zet перетворило на саморекламу

30318
Звинувачення Ярослава Качинського польське Radio Zet перетворило на саморекламу

Польське Radio Zet відповіло на звинувачення Ярослава Качинського джинглом «Нащо соромитися, пане президент, ліпше спробувати». Джингл лунає на станції щогодини і є відповіддю радіостанції на звинувачення Ярослава Качинського, президента політичної сили «Право і справедливість», екс-прем'єра Польщі та брата-близнюка президента Польщі Лєха Качинського. 

 

Як повідомляє http://www.press.pl/, у вівторок 9 червня на прес-конференції пан Качинський заявив, що не є прихильником станції Radio Zet, яка заангажована проти його політичної сили. У своїй заяві він вжив такі вислови, як «я би соромився працювати на Radio Zet», «скандальне радіо, яке обслуговує певні політичні сили на найнижчому рівні». Ці фрази Radio Zet використало у рекламному джинглі станції,  а також додало слоган «Нащо соромитися, пане президент, ліпше спробувати» і підклала пісеньку із словами «Як ми всі злякалися».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30318
Читайте також
19.06.2009 10:39
Анна Голубева, OpenSpace.ru
22 142
31.03.2009 17:32
Евгения Продаева
17 052
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Влад
5498 дн. тому
Молодці.
fi-fi
5498 дн. тому
Класне радіо, крутить гарну музику...В Шацьку в наметовому містечку його хвилі найкраще доходять! Взагалі, дотепно, а головне без хамства зреагували на ситуацію :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду