Польські діячі культури закликають усунути з посади директора національного телеканалу через антисемітизм

13 Квітня 2009
11202
13 Квітня 2009
15:54

Польські діячі культури закликають усунути з посади директора національного телеканалу через антисемітизм

11202
Польські діячі культури закликають усунути з посади директора національного телеканалу через антисемітизм

Група польських діячів культури підтримала заклик єврейських лідерів про усунення з посади директора національного телеканалу 31-річного Петра Фарфала, колишнього скінхедовського активіста, що дотепер підтримує контакти з екстремістськими націоналістичними організаціями, пише Спілка кабельного телебачення України з посиланням на Агентство єврейських новин.

 

Марек Едельман, останній із командирів Варшавського гетто, що вижили, звернувся до громадськості з проханням тиснути  на уряд, щоб Фарфала звільнили з цієї важливої публічної посади.

 

Відомі польські діячі культури – Анджей Вайда, Агнешка Холланд, Казимеж Куц, Ричард Краузе й актор Анджей Северин – привселюдно підтримали ініціативу Едельмана.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11202
Читайте також
28.05.2009 14:40
Василь Черепанин, для «Детектор медіа»
7 356
06.03.2009 10:20
Алексей Зубенко, Каролина Правдина
71 883
23.02.2009 00:05
Василий Чепелевский, Lenta.ru
13 870
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду