Оголошено конкурс на найкращу публікацію з українсько-польської тематики

18 Травня 2009
10372
18 Травня 2009
11:33

Оголошено конкурс на найкращу публікацію з українсько-польської тематики

10372
Оголошено конкурс на найкращу публікацію з українсько-польської тематики

Українсько-Польський журналістський клуб «Без упереджень» та Польський Інститут у Києві Оголошують конкурс на найкращу публікацію з українсько-польської тематики.

 

Автори найкращих статей, радіо-матеріалів чи телесюжетів про Польщу загалом та українсько-польські стосунки зокрема, що їх буде оприлюднено в українських ЗМІ упродовж 2009 року отримають нагороду.

 

Урочистість вручення нагороди відбудеться на зламі 2009/2010 років в рамках підсумкової конференції за результатами проекту «Моніторинг українсько-польського партнерства».

 

Лауреата нагороди визначатиме Капітула моніторингу, до складу якої входять експерти з українсько-польської проблематики, відомі українські журналісти та представники організацій-співзасновників.

 

В рамках моніторингу буде збиратися максимум матеріалів з центральних та регіональних телеканалів, радіостанцій, друкованих видань про Польщу та на українсько-польську тематику. Спеціально визначені експерти, розділені за спеціалізацією ЗМІ, їх підсумують, проаналізують і представлять до відома громадськості. Аналітичні матеріали та найзначніші публікації будуть видані у спеціальному бюлетеневі моніторингу.

 

У проекті, окрім вище згаданих організацій, беруть участь Українсько-Польський центр Академії митної служби України (Дніпропетровськ), ProMova (Львів), а також журналістські групи у Одесі, Миколаєві, Полтаві та Івано-Франківську. 

 

Матеріали для розгляду Капітулою моніторингу можна надсилати за адресою: 

 

вул. Б. Хмельницького 29/2 оф. 17

01-030 Київ

(з допискою - Моніторинг партнерства) 

А також на: info@polinst.kiev.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10372
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду