detector.media
11.06.2009 13:55
Руперт Мердок більше не називає газети газетами
Руперт Мердок більше не називає газети газетами

Не газетами, а «новинними організаціями» (news organizations) називає тепер медіа, які традиційно вважались газетами, власник News Corp. Руперт Мердок. Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу Fox Business Network, повідомляє The Australian.

 

Руперт Мердок, чия компанія володіє виданнями  The Australian, The New York Post, The Wall Street Journal та Dow Jones Newswires, прогнозує, що протягом 10 років друковані видання будуть повністю замінені цифровими джерелами новин. «Я більше не називаю їх газетами, - сказав він. - Вони - новинні організації».  Комунікації зазнають цілковитої зміни, вважає медіамагнат, і «ми входимо у цифрову добу». У цю нову добу, втім, новини залишатимуться потужним медіабізнесом та «джерелом демократії», позаяк майбутні покоління також потребуватимуть надійних джерел інформації, зазначив Мердок.

 

На запитання про те, як він ставиться до падіння за останній рік на 56% курсу акцій News Corp, пан Мердок відповів: «Я не знаю, чи залишиться ціна на цьому рівні, чи підвищиться. Я намагаюся не дивитися на курс акцій, а лише на прибутки компанії».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY