Тернопільські журналісти програли владі у футбол. Тепер спробують боулінг

2 Червня 2009
13255
2 Червня 2009
06:56

Тернопільські журналісти програли владі у футбол. Тепер спробують боулінг

13255
Тернопільські журналісти програли владі у футбол. Тепер спробують боулінг

30 травня на тернопільській обласній спартакіаді державних службовців відбулася товариська зустріч із футболу між збірною журналістів та командою, складеною з керівництва Тернопільської облдержадміністрації та голів і екс-голів райдержадміністрацій.

 

Як повідомляє zaxid.net, керівництво обласної державної адміністрації було представлене головою ОДА Юрієм Чижмарем та його заступником Богданом Якубовським; у матчі взяли участь голови Бучацької РДА Тарас Пастух, Бережанської - Віктор Зінчук, Заліщицької - Ярослав Навольський, Підволочиської - Василь Олійник та екс-голова Збаразької РДА, а нині начальник головного управління з питань туризму, сім'ї, молоді та спорту Володимир Гульовський.

 

Основний час поєдинку закінчився з нічийним рахунком 1:1. За державних службовців гол забив заступник голови ОДА Богдан Якубовський, за збірну журналістів - головний редактор тижневика «Номер один» Віталій Попович. У серії післяматчевих пенальті загальну перемогу з рахунком 2:1 державним службовцям приніс гол голови Бучацької районної державної адміністрації Тараса Пастуха.

 

А 5 червня, напередодні Дня журналіста, Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення проведе змагання з боулінгу серед працівників медіа. Змагання розпочнуться о 12.00 у Тернополі у торгово-розважальному центрі «Подоляни». До участі у змаганнях допускаються працівники ЗМІ Тернополя та районів області. Кількість учасників від організації не обмежена.

 

Заявки на участь у змаганнях, завірені лікарем, подаються у суддівську колегію за годину до початку змагань. З собою потрібно мати посвідчення штатного працівника ЗМІ.

 

Як зазначають організатори змагань, особисту першість з боулінгу серед працівників ЗМІ проводять з метою популяризації боулінгу, підвищення уваги працівників ЗМІ до фізичної культури і спорту, пропаганди здорового способу життя та зміцнення здоров'я працівників ЗМІ шляхом залучення їх до систематичних занять фізичною культурою і спортом.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13255
Читайте також
10.06.2009 16:30
Світлана Одинець, Zaxid.net
24 671
05.06.2009 22:59
Олена Ластовська, ZIK
22 436
26.05.2009 23:28
Ірина Захмарна
22 071
25.05.2009 17:44
Алексей Фурман, Reklamaster.com
28 146
05.05.2009 11:35
Світлана Кореновська
52 353
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду