detector.media
02.06.2009 06:56
Тернопільські журналісти програли владі у футбол. Тепер спробують боулінг

30 травня на тернопільській обласній спартакіаді державних службовців відбулася товариська зустріч із футболу між збірною журналістів та командою, складеною з керівництва Тернопільської облдержадміністрації та голів і екс-голів райдержадміністрацій.

 

Як повідомляє zaxid.net, керівництво обласної державної адміністрації було представлене головою ОДА Юрієм Чижмарем та його заступником Богданом Якубовським; у матчі взяли участь голови Бучацької РДА Тарас Пастух, Бережанської - Віктор Зінчук, Заліщицької - Ярослав Навольський, Підволочиської - Василь Олійник та екс-голова Збаразької РДА, а нині начальник головного управління з питань туризму, сім'ї, молоді та спорту Володимир Гульовський.

 

Основний час поєдинку закінчився з нічийним рахунком 1:1. За державних службовців гол забив заступник голови ОДА Богдан Якубовський, за збірну журналістів - головний редактор тижневика «Номер один» Віталій Попович. У серії післяматчевих пенальті загальну перемогу з рахунком 2:1 державним службовцям приніс гол голови Бучацької районної державної адміністрації Тараса Пастуха.

 

А 5 червня, напередодні Дня журналіста, Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення проведе змагання з боулінгу серед працівників медіа. Змагання розпочнуться о 12.00 у Тернополі у торгово-розважальному центрі «Подоляни». До участі у змаганнях допускаються працівники ЗМІ Тернополя та районів області. Кількість учасників від організації не обмежена.

 

Заявки на участь у змаганнях, завірені лікарем, подаються у суддівську колегію за годину до початку змагань. З собою потрібно мати посвідчення штатного працівника ЗМІ.

 

Як зазначають організатори змагань, особисту першість з боулінгу серед працівників ЗМІ проводять з метою популяризації боулінгу, підвищення уваги працівників ЗМІ до фізичної культури і спорту, пропаганди здорового способу життя та зміцнення здоров'я працівників ЗМІ шляхом залучення їх до систематичних занять фізичною культурою і спортом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY