Ігор Суркіс: Прем’єр-ліга не має права продавати права на телетрансляцію матчів «Динамо»

19 Червня 2009
15860
19 Червня 2009
13:21

Ігор Суркіс: Прем’єр-ліга не має права продавати права на телетрансляцію матчів «Динамо»

15860
Ігор Суркіс:  Прем’єр-ліга не має права продавати права на телетрансляцію матчів «Динамо»

Президент футбольного клубу «Динамо» Ігор Суркіс вважає, що українська футбольна Прем'єр-ліга не може продавати права на телетрансляцію матчів чемпіонату України за участю київської команди. Про це йдеться в листі пана Суркіса до виконувача обов'язків президента Прем'є-ліги Віталія Данилова, розміщеному на офіційному сайті «Динамо».

 

Нагадаємо, об'єднання професіональних футбольних клубів України «Прем'єр-ліга» розпочало прийом заявок на участь у тендері щодо придбання пакетів медіаправ Чемпіонату України з футболу серед клубів «Прем'єр-ліги» сезонів 2009/2010 та 2010/2011.

 

У листі Ігоря Суркіса йдеться, що футбольний клуб «Динамо» (Київ) не передавав Прем'єр-лізі прав на показ своїх матчів і просить не вводити в оману потенційних покупців телевізійних матчів чемпіонату України з футболу.

 

Прес-секретар Прем'єр-ліги Андрій Палаєв на прохання ТК прокоментувати цю заяву зазначив: «1 липня буде зустріч власників клубу. Там буде обрано президента прем'єр ліги, і вирішиться питання з  правами».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15860
Теги:
Читайте також
26.05.2009 23:28
Ірина Захмарна
22 072
25.05.2009 17:44
Алексей Фурман, Reklamaster.com
28 146
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду