ФК «Динамо» (Київ) планує запустити клубний супутниковий телеканал

16 Червня 2009
17708
16 Червня 2009
17:15

ФК «Динамо» (Київ) планує запустити клубний супутниковий телеканал

17708
ФК «Динамо» (Київ) планує запустити клубний супутниковий телеканал

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) планує створити власний клубний супутниковий телеканал «Динамо Київ ТБ» на базі однойменної телевізійної продакшн-студії. Про це «Телекритиці» розповів директор медіа-центру ФК «Динамо» Сергій Полховський, який розробив творчу концепцію і бізнес-план мовника.

 

За його словами минулого року керівництво «Динамо» позитивно сприйняло проект клубного телебачення. А днями Сергій Полховський подасть президенту клубу Ігорю Суркісу детальний бізнес-план. Рішення про початок роботи над проектом може бути прийняте вже в серпні.

 

Нагадаємо, що футбольний клуб має власну продакшн-студію «Динамо Київ ТБ», яка виробляє програму «100% Динамо», що виходила на телеканалах «Мегаспорт», 1+1 International, «Інтер+», ТРК «Ера».

 

Згідно з розрахунками, на старт телеканалу потрібні близько 3 млн доларів. Згодом на утримання мовника необхідні 700-800 тис. доларів на рік. Запуск «Динамо Київ ТБ» залежить від остаточного рішення керівництва клубу і початку фінансування. «Як буде згода, розпочнеться робота з отримання ліцензії. Ми розраховуємо почати мовлення через 9-10 місяців від моменту згоди керівництва і початку фінансування», - каже пан Полховський.

 

За оптимістичними прогнозами, канал зможуть технічно приймати 3 млн домогосподарств у Європі та Північній Америці. Телевізійних сигнал планують поширювати із супутника Sirius. «Ми вели переговори з Віктором Самойленком, щоб використовувати супутникову платформу "Поверхность" для аплінку й роздачі сигналу кабельним мережам. Восени минулого року ми контактували з українськими кабельними операторами й отримали від усіх принципову згоду», - розповів Сергій Полховський. Також є попередня згода російських кабельників, а незабаром відбудеться зустріч із представниками Молдови.

 

«Динамо Київ ТБ» планує мовити 24 години на добу, закільцювавши програми в блоки-повтори, як це роблять нішеві канали. «Ми можемо видавати щоденно 4-6 годин власного оновленого продукту, включаючи розмовні програми, футбольні матчі з доматчевими та післяматчовими сюжетами й обговореннями, щоденні тренування, архівне відео, яким ми володіємо, портрети гравців минулих років, інтерв'ю. Якщо інший канал чи продакшн зробить щось про київське "Динамо", то ми може й купимо його. Але розраховувати будемо на 100% власного виробництва», - наголосив Сергій Полховський.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17708
Читайте також
26.05.2009 23:28
Ірина Захмарна
22 073
25.05.2009 17:44
Алексей Фурман, Reklamaster.com
28 146
05.05.2009 11:35
Світлана Кореновська
52 357
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Stringer
5439 дн. тому
а что показывать будут? стадион им. В. Лобановского?
А ПТС
5440 дн. тому
А какая команда будет показывать матчи с участием Киевского Динамо?Творческий коллллектив уже есть?
А ПТС
5440 дн. тому
А ПТС собираетесь покупать?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду