Андрій Гоголєв спростовує інформацію про скорочення робочого тижня і зарплат у «Коммерсанті»

22 Травня 2009
20777
22 Травня 2009
11:38

Андрій Гоголєв спростовує інформацію про скорочення робочого тижня і зарплат у «Коммерсанті»

20777
Андрій Гоголєв спростовує інформацію про скорочення робочого тижня і зарплат у «Коммерсанті»

На три літніх місяці газета «КоммерсантЪ-Украина» перейде на чотириденний робочий тиждень. Крім того, у видавництві передбачене скорочення зарплати на 20%. Про це з посиланням на анонімного співробітника газети повідомляє «Медіабізнес».

 

Генеральний директор ЗАТ «Комерсант-Україна» Андрій Гоголєв у коментарі ТК спростував цю інформацію, назвавши її чуткою. «Каждое предприятие сейчас думает о том, как выжить в непростой ситуации. Безусловно, разные варианты оптимизации расходов обсуждаются и у нас с начала года. Обсуждение идет, но никакого официального приказа нет! Я не исключаю, что на лето мы что-нибудь сделаем, но не знаем: на сколько месяцев, в каком виде и на каких подразделениях это отразится. Мне жаль, что начинаются инсинуации относительно того, чего нет». Також він наголосив, що на читачах імовірна оптимізація не позначиться: частота виходу і кількість шпальт не зміниться.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20777
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергей
5454 дн. тому
Миша, видимо, плохо знает профессию, если не отличает элемент репортажа, передающего высказывания его героев, от авторского текста журналистов. Факт вам может нравиться или нет - но он есть. По сравнению с тем, что динамовские фаны скандировали на улицах Киева во время просмотра финала Кубка УЕФА, эта фраза - просто цветочки. Не верите - спросите тех, кто там был и слышал непрекращающиеся матерные кричалки в адрес Донецка.
Misha
5457 дн. тому
Коммесрант сегодня отжигает. Пока Гоголев комментирует сокращение зарплат, его подопечные в главной статье номера (кстати, никакущей) пишут глупости. Например, "Донбасс, соси у нас))))". кто не верит, может, проверить.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду