detector.media
01.06.2009 11:35
Журнал Viva!: найкраще продаютьcя Савік Шустер і Тіна Кароль

Журнал Viva! із Савіком Шустером і Ольгою Невською на обкладинці став хітом продажів 2006 року. Про це на семінарі «Як вибрати обличчя для рекламної кампанії» в рамках Київського міжнародного фестивалю реклами розповіла Наталя Загороднова, директор платформи видання про celebrities видавничого дому Edipresse Ukraine.

 

Також у 2006 році хітом продажів став номер із зображенням танцювального дуету Наталі Могилевської і Влада Ями. За рік до того лідирував номер з весільним фото Євгенії Тимошенко і Шона Карра. У 2007 році журнал найбільше популяризували обкладинки з Вірою Брежнєвою, Неллі Уваровою, Олександром Шовковським з Ані Лорак і Машею Єфросиніїною, а у 2008 - з Тіною Кароль, Віталіною Ющенко, Анастасією Заворотнюк.

 

Водночас найбільш «продажними» зірками є «найкрасивіші люди України», яких визначають читачі журналу Viva!. У 2006 році - Олександр Шовковський і Наталя Могилевська, у 2007 - Савік Шустер і Тіна Кароль, у 2008 - Володимир Зеленський і Тіна Кароль. Популярною серед читачів є тема вагітності і материнства: у 2008 році фурор викликала оголена вагітна Тіна Кароль.

 

Наталя Загроднова розповіла, що добираючи обкладинку, варто керуватися правилами американського журналу People:

- телебачення продає найкраще;

- кіно - краще, ніж музика;

- музика - краще, ніж спорт;

- політика взагалі не продає.

 

Проте в кожному правилі є винятки. Так, в Італії найбільшу популярність мають спортсмени. А серед популярних політиків, чиї обличчя продавали журнали про зірок не гірше від телебачення і кіно, - Жаклін Кеннеді, Іоланта Квасневська, Юлія Тимошенко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY