Суд зобов'язав сайт Bild оприлюднити позицію сина Луценка

22 Травня 2009
25337
22 Травня 2009
22:40

Суд зобов'язав сайт Bild оприлюднити позицію сина Луценка

25337
Суд зобов'язав сайт Bild оприлюднити позицію сина Луценка

Судова палата у справах преси Земельного суду Берліну вирішила зобов'язати інтернет-видання газети Bild оприлюднити спростування, складене сином міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка Олександром, повідомляє УНІАН

 

Про це УНІАН повідомив адвокат Олександра Луценка Геннадій Левинський.

 

«Судом винесено рішення проти інтернет-версії "Більд", в якому його зобов'язують оприлюднити спростування», - сказав адвокат.

 

Він додав, що сайт має оприлюднити спростування, яке написав Олександр Луценко.Адвокат не надав інших подробиць, зазначивши, що поки що не має письмового рішення суду, і повинен отримати його в понеділок.

 

Нагадаємо, 5 травня німецька газета Bild повідомила, що Юрій Луценко із сином 4 травня провели півдня в поліцейській дільниці аеропорту Франкфурта-на-Майні. За даними ЗМІ, їх у стані сильного алкогольного сп`яніння затримали після сварки з поліцейськими.

 

12 травня Луценко заявив, що німецька поліція безпідставно затримала його і сина, оскільки вони були тверезими, але він подає у відставку з посади міністра внутрішніх справ України, щоб не дестабілізувати ситуацію в МВС.

 

Син міністра вирішив позиватися до німецького видання Bild, вимагаючи спростування інформації про начебто перебування в аеропорту в складі української делегації в стані алкогольного сп'яніння.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25337
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ED
5465 дн. тому
на сайті висіло фото маньяка - він і позивавася до сайта, а не до Більда/
Марк
5466 дн. тому
Да это разводняяк- Луценко подал в суд и попросил в качестве предварительного !!!!!!!!!!!средства опубликовать его личную позицию на сайте. И все...это ничего не решает
Vadim
5467 дн. тому
Согласен с предыдущем постом. Германия - хитрое полицейское государство. Сам там родился и вырос. Всё в Германии под колпаком. С другой стороны, нам тоже нужно стать такими. Иначе, у нас никогда порядка не будет. Нравится кому-то или нет, но Россия и Германия такими стали. И там порядок. Там демократия привела к власти Гитлера и Путина. Здесь - буржуазно-партийную импотенцию. Личностей нет, все воруют. Живя в такие времена, начинаешь понимать Сталина с его репрессиями.
Влад
5467 дн. тому
Тому що у суді вже все було готове. Готувалися вони до цього, як колись і до війни. Чомусь, головних рядків у німацькій пресі на вищому рівні не захотіли помічати. А за таке варто було б позиватися до цілої Німеччини. Німецький нацизм ще живий - мабуть, недопрацювали трохи предки Юрія Віталійовича там у 45-му...
Олекзій
5467 дн. тому
Оце швидкість роботи суду!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду