МВС проаналізувало публікацію Bild про Луценка: в усьому винна Партія регіонів

8 Травня 2009
10339
8 Травня 2009
14:17

МВС проаналізувало публікацію Bild про Луценка: в усьому винна Партія регіонів

10339
МВС проаналізувало публікацію Bild про Луценка: в усьому винна Партія регіонів

Народний депутат від групи «Народна самооборона» Олег Новіков повідомив, що публікація газети Bild щодо інциденту у Франкфурті-на-Майні за участю Юрія Луценка, пройшла неофіційну експертизу в Міністерстві внутрішніх справ, повідомляє «Українська правда».

 

«Міністр поки що не давав вказівки проводити таку експертизу», - підкреслив Новиков, повідомляє прес-служба Народної самооборони.

 

«Джерело із МВС, яке аналізувало документи, оприлюднені в німецькому виданні "Більд", повідомило про проведення їх неофіційних стилістичного і фонетичного аналізів, які виявили, що тексти писав слов'янин. Можливо, що ця особа насправді працює у виданні "Більд"», - сказав депутат.

 

«Показово, що інформація, яка пройшла практично непоміченою в Німеччині, отримала настільки швидкий і широкий розголос в Україні», - зазначив Новіков.

 

«Завдяки злагодженості дій Партії регіонів і "жовтої" німецької преси, яка підтримує свої тиражі псевдосенсаційними матеріалами, можна сміло дійти висновку, що має місце певна зрежисована акція, покликана дискредитувати напередодні президентських виборів нинішнього главу МВС і замінити його "кишеньковою" кандидатурою якоїсь політичної сили», - наголосив депутат.

 

Новіков зазначив, що «це зробить можливими значні фальсифікації результатів виборів і широке використання адмінресурсних технологій, які мали місце напередодні в Тернополі».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10339
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Злой
5482 дн. тому
Во страна. И сравнить даже не с кем. Я так понял он единственній в сране у кого произошло "улучшение жизни уже сегодня".
GH,md
5482 дн. тому
Вся Партия Регионовичей валяется на пляжах зарубежья))Нефиг им делать, как спаивать Луценга, натравливать на него полицаев и шептать министру куда их бить)))Тупой Новиков, тупее тупого Луценга))Цероз мозгов в НС!
OBI-Consulting.eu
5482 дн. тому
Точно! И зовут этого Журналиста - Партий Регионович
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду