Луценко позиватиметься до газети Bild

12 Травня 2009
23709
12 Травня 2009
11:48

Луценко позиватиметься до газети Bild

23709
Луценко позиватиметься до газети Bild

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко готує позов до німецької газети Bild, яка оприлюднила інформацію про інцидент у франкфуртському аеропорті за участю його та його сина. Про це Луценко заявив на прес-конференції 12 травня, повідомляє «Українська правда».

 

«Так, зараз мої адвокати готують позов на газету, адже в її інформації є маса неправдивих слів. Хочу підкреслити, що ключем до цього є відмова німецької сторони від проведення медичного обстеження. А газета Bild, яка писала про 3 проміле в крові мого сина, є повним абсурдом і брехнею. Мій син Олександр дійсно був прооперований менше року тому і сьогодні вживання алкоголю у будь-якій дозі є для нього смертельно небезпечним. Позиція друга. У цій публікації наведено масу неправдивих речей без жодних посилань на жоден документ, жодне прізвище, жоден факт. Відтак у мене є всі підстави подати на неї в суд.Навіть фото мене і мого сина вони розмістили з низькорослим чоловіком, який не має жодного відношення до моєї сім'ї», – заявив Луценко. За його словами, франкфуртська поліція спростувала інформацію про те, що  у крові його сина було виявлено підвищену концентрацію алкоголю.

 

У своїй заяві Луценко зазначив, що, на його думку, після інциденту в аеропорту «жовта преса Німеччини почала низку неправдивих, абсолютно брехливих публікацій про цей конфлікт, які зі спеціальними купюрами були передруковані українськими ЗМІ». Міністр не виключає, що може йтися про сплановану провокацію

 

«Особливо показово, що на відміну від публікації навіть у жовтому Bild окремі українські ЗМІ ні словом не згадали інформацію про офіційні вибачення поліції землі Гессен до мене як глави МВС і батька мого сина», – сказав Луценко, який подав заяву про відставку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23709
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OBI-Consulting.eu
5471 дн. тому
дивись ТСН від 12 травня...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду