Луценко назвав винуватцем розголосу подій у Франкфурті українського журналіста

18 Травня 2009
16899
18 Травня 2009
10:53

Луценко назвав винуватцем розголосу подій у Франкфурті українського журналіста

16899
Луценко назвав винуватцем розголосу подій у Франкфурті українського журналіста

Німецька газета Bild отримала інформацію про скандал за участю Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка в аеропорту Франкфурта-на-Майні від українського журналіста, заявив пан Луценко в інтерв'ю «Газете по-киевски».

 

При цьому Луценко відмовився називати журналіста, зазначивши лише, що він працює в інтернет-виданні. Сам журналіст «отримав інформацію з Секретаріату Президента; секретаріату доніс МЗС, а МЗС - посольство України в Німеччині», – розповів Луценко.

 

«Журналіст, не отримавши підтвердження у Міністерстві внутрішніх справ, звернувся, очевидно, до своїх знайомих у жовтій німецькій пресі. На другий день перебування у Франкфурті, коли ми вже відлітали до Кореї, бачили людину з професійною фотокамерою, що фіксував наш відліт. І вже тоді я  зрозумів, що відбувся витік інформації», - сказав міністр.

 

Раніше Луценко заявив, що готує позов до німецької газети Bild, яка оприлюднила інформацію про інцидент у франкфуртському аеропорті за участю його та його сина.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16899
Читайте також
09.06.2009 13:58
Лариса Івшина, «День»
38 567
09.06.2009 13:34
Ігор Лосєв, «День»
29 475
18.05.2009 11:07
Игорь Томм, proUA
29 234
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Справжній журналіст
5617 дн. тому
Незай Луценко тепер розкаже про свого кишенькового журналіста і ланцюгового песика на замовлення Володимира Ар"єва! Хай розкаже, як той працював інформкіллером проти донецьких, а Юрі зливав йому інформацію з МВС. І хай скаже, що розплатився він з Ар"євим за кіллерство посадою народного депутата в своєму списку. У Луценка ж поняття про журналістів - лише як про "чего ізволітє"! Тому і не дивує, що і тут він плете п"яним язиком, що це журналіст-кіллер, якого замовили...
gENT
5617 дн. тому
який дебілізм: "винуватець розголосу"! ЖУРНАЛІСТИ - німецькі чи наші - виконали своє призначення: проінформували суспільство про чергового придурка на посаді.
OBI-Consulting.eu
5618 дн. тому
А скількі витіків Ви попередили! Радійте, Панове!
Влад
5618 дн. тому
«отримав інформацію з Секретаріату Президента; секретаріату доніс МЗС, а МЗС - посольство України в Німеччині»...какая сложная інтріга.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду