Звільнення з посади головного редактора «Ратуші» вдруге визнано незаконним

17 Квітня 2009
34207
17 Квітня 2009
01:37

Звільнення з посади головного редактора «Ратуші» вдруге визнано незаконним

34207
Звільнення з посади головного редактора «Ратуші» вдруге визнано незаконним

Львівський адміністративний апеляційний суд визнав дії депутатів, котрі звільнили з посади головного редактора газети «Ратуша» Миколу Савельєва, незаконними, повідомляє Інститут масової інформації із посиланням на «Львівський портал».

 

Пізно ввечері 5 липня з другої спроби Львівська міська рада звільнила з посади Миколу Савельєва і затвердила нового головного редактора.


 

7 квітня 2008 року Личаківський районний суд Львова проголосив ухвалу, якою задовольнив адміністративний позов Миколи Савельєва до Львівської міської ради.

 

16 квітня 2009 року апеляцію було відхилено, і в силі лишилося рішеня Личаківського райсуду. Втім, є щеможливість оскаржити рішеня у Вищому адміністративному суді.

Головний редактор газети «Ратуша», засновником якої є Львівська міська рада, неодноразово критикував міську владу і особисто мера Львова Андрія Садового.

 

Джерело: Інститут масової інформації

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34207
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду