Спеціалізоване видання про пресу закриває друковану версію і переходить в інтернет

7 Квітня 2009
24104
7 Квітня 2009
13:09

Спеціалізоване видання про пресу закриває друковану версію і переходить в інтернет

24104
Спеціалізоване видання про пресу закриває друковану версію і переходить в інтернет

Спеціалізований британський журнал про медіаринок Press Gazette закривається. Точніше, він припиняє випуск друкованої версії: з травня проект виходитиме лише в онлайні, повідомляє Guardian.

 

Цей тренд - перехід друкованих проектів в інтернет - став уже загальним для британського медіаринку. Проте даний випадок звертає на себе особливу увагу, оскільки Press Gazette спеціалізується на висвітленні ринку преси - журналів та газет. Відповідні рубрики стоять першими у його тематичному рубрикаторі.

 

Журнал має 2,5 тис. передплатників, вартість підписки - 115 фунтів на рік. У той же час, його сайт відвідують близько 50 тис. унікальних відвідувачів на місяць (зростання 50% за останній рік). Протягом усього свого 43-річного існування видання виходило щотижня, проте у серпні минулого року перейшло на щомісячний режим. Травневий випуск буде останнім.

 

Видання належить британській групі Wilmington, яка спеціалізується на сегменті b2b-видань.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24104
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sizoff
5503 дн. тому
Давно пора!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду