USA Today залишилася без керівника і втратила 100 000 передплатників

2 Квітня 2009
23647
2 Квітня 2009
13:51

USA Today залишилася без керівника і втратила 100 000 передплатників

23647
USA Today залишилася без керівника і втратила 100 000 передплатників

Президент одного з найбільших  видань США газети USA Today Крейг Мун оголосив про свій вихід на пенсію. У своїй прощальній промові він також повідомив про те, що газета втратила  близько 100 000 передплатників. Про це повідомляє WSJ.

 

Крейг Мун пов'язує втрату передплатників видання з кризою в туристичній індустрії: через зменшення потоків туристів видання скоротило на 7 % ту частину накладу, що розповсюджується через партнерські угодами з мережами готелів. Згідно з останніми даними з близько 2.3 мільйонного накладу USA Today, 1.3 мільйона розповсюджувалася через мережу готелів.

 

USA Today - загальнонаціональна щоденна газета США з найбільшим накладом по країні (2.3 млн примірників). Перший номер газети вийшов у 1982 році. Крейг  Мун очолював видання з 2003 року і його вихід на пенсію став несподіваним для керуючої компанії видання -  Ganett. Наступника Крейга Муна ще не визначено.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23647
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду