Документальні фільми «Інтера» стали номінантами DetectіveFEST

5 Квітня 2009
21222
5 Квітня 2009
21:31

Документальні фільми «Інтера» стали номінантами DetectіveFEST

21222
Документальні фільми «Інтера» стали номінантами DetectіveFEST

Дві документальні стрічки виробництва «Інтера» - «Вакцини: бізнес на страху» (автор - Олексій Бобровников, режисер - Богдан Коровченко) і «Володимир Івасюк. Ідеальне вбивство» (автор - Ілларіон Павлюк, режисер - Софія Чемерис) - стали номінантами XІ Міжнародного фестивалю детективних фільмів і телепрограм правоохоронної тематики DetectіveFEST.

 

Цей фестиваль пройде з 15-го до 20 квітня в Москві під егідою ООН і за підтримки державних структур Росії. Девіз DetectіveFEST: «Боротьба зі злочинністю і тероризмом - справа всього світового співтовариства!».

 

У конкурсній програмі цього року  беруть участь 230 фільмів і програм із понад 20 країн.

Обидва фільми «Інтера» представлені на фестивалі в номінації «Документальні серіали і фільми з елементами детективу» у розділі «Детективні телевізійні серіали, фільм або серія».

 

У картині «Вакцини: бізнес на страху» йдеться про діяльність глобальних медичних корпорацій - виробників вакцин. Поштовхом до розслідування послужила смерть 17-літнього Антона Тищенка з Краматорська Донецької області: школяр помер після щеплення у травні 2008 року. Автор і режисер фільму поїхали до Індії, щоби простежити шлях вакцини й установити, чи могла вона спричинити смерть.

 

Фільм «Володимир Івасюк. Ідеальне вбивство» розслідує загадкові обставини загибелі талановитого українського композитора і поета. Документалісти «Інтера» провели журналістське розслідування, базоване на свідченнях родичів та очевидців.

 

Джерело інформації - «Інтер».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21222
Читайте також
27.03.2009 11:54
Тамила Аблаева, «Экономические известия»
32 941
17.03.2009 12:33
Любовь Журавлева
, для «Детектор медіа»
32 971
07.03.2009 14:14
Олександр Михельсон
, для «Детектор медіа»
38 125
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду