detector.media
05.04.2009 21:31
Документальні фільми «Інтера» стали номінантами DetectіveFEST

Дві документальні стрічки виробництва «Інтера» - «Вакцини: бізнес на страху» (автор - Олексій Бобровников, режисер - Богдан Коровченко) і «Володимир Івасюк. Ідеальне вбивство» (автор - Ілларіон Павлюк, режисер - Софія Чемерис) - стали номінантами XІ Міжнародного фестивалю детективних фільмів і телепрограм правоохоронної тематики DetectіveFEST.

 

Цей фестиваль пройде з 15-го до 20 квітня в Москві під егідою ООН і за підтримки державних структур Росії. Девіз DetectіveFEST: «Боротьба зі злочинністю і тероризмом - справа всього світового співтовариства!».

 

У конкурсній програмі цього року  беруть участь 230 фільмів і програм із понад 20 країн.

Обидва фільми «Інтера» представлені на фестивалі в номінації «Документальні серіали і фільми з елементами детективу» у розділі «Детективні телевізійні серіали, фільм або серія».

 

У картині «Вакцини: бізнес на страху» йдеться про діяльність глобальних медичних корпорацій - виробників вакцин. Поштовхом до розслідування послужила смерть 17-літнього Антона Тищенка з Краматорська Донецької області: школяр помер після щеплення у травні 2008 року. Автор і режисер фільму поїхали до Індії, щоби простежити шлях вакцини й установити, чи могла вона спричинити смерть.

 

Фільм «Володимир Івасюк. Ідеальне вбивство» розслідує загадкові обставини загибелі талановитого українського композитора і поета. Документалісти «Інтера» провели журналістське розслідування, базоване на свідченнях родичів та очевидців.

 

Джерело інформації - «Інтер».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY