30-31 травня під час фестивалю I love Kiev відбудеться показ фільмів у програмі UrbanCinemaMix

27 Травня 2009
13826
27 Травня 2009
13:24

30-31 травня під час фестивалю I love Kiev відбудеться показ фільмів у програмі UrbanCinemaMix

13826
30-31 травня під час фестивалю I love Kiev відбудеться показ фільмів у програмі UrbanCinemaMix

Під час Фестивалю I love Kiev у Київській міській галереї мистецтв «Лавра» відбудеться показ фільмів, переважно документальних, а також ігрових короткометражних стрічок, де Місто виконує головну роль, - іноземних та київських авторів.

 

30 травня. Кіноклубна зала «Камера обскура», 15.00-23.55

31 травня. Кіноклубна зала «Камера обскура», 15.00-23.00

 

Макілаполіс: місто фабрик / Maquilapolis: city of factories

Виробництво: Вікі Фунарі, Серхіо де ла Торре, 2006 р. Тривалість: 68 хвилин

Країна: США, Мексика. Мова: англійська.

 

«Макілаполіс» - фільм, що об'єднав американських та мексиканських кінематографістів із фабричними робітниками Тіхуани та суспільними діячами для того, щоб розповісти про глобалізацію, що пройшла крізь очі та голоси самих працівників, особливо жінок, що понесли втрати, але при цьому пожали невеликий врожай. Працівники не лише говорили на камеру, але й стали частиною цих історій. 

 

Спрага / Thirst

Режисер: Алан Снітоу, Дебора Кауфман, 2004 р. Тривалість: 62 хв.

Країна: США. Мова: Англійська з субтитрами.

 

Чи є вода частиною тих загальнолюдських ресурсів, людським правом? Чи це - товар, який можна купувати та продавати на світовому ринку? «Спрага» розповідає історії спільнот у Болівії, Індії, та США, які задають ці фундаментальні питання. Понад мільярду людей бракує доступу до безпечної питної води. Щороку мільйон дітей вмирає від хвороб, спричинених вживанням небезпечної води. Ці показники постійно зростають. Навколо цих фактів розгортаються палкі дебати у перших кадрах фільму на третьому всесвітньому форумі води у 2003 році в Кіото, Японія.

 

Історія речей / Story of stuff

Виробництво: Free Range Studios, 2007 р. Тривалість: 20 хв.

Країна: США. Мова: англійська з субтитрами.

 

«Історія речей» - це двадцятихвилинний, швидко викладений та швидко окреслений погляд на зворотній бік наших моделей виробництва та споживання. «Історія речей» розкриває зв'язки між великою кількістю екологічних та соціальних чинників та закликає усіх нас створити більш стійкий та простий світ.

 

Пресі, акредитованій на Київському міжнародному кінофестивалі (КМКФ), - вхід за акредитаційними бейджами КМКФ. Для інших журналістів - акредитація на фестиваль

I love Kiev:

 

Світлана Казьмін
PR-менеджер галереї «Лавра»
е-mail:kazmin86@ukr.net
тел.: 280-02-90
моб.: 8 (066) 72 65 447
адреса: вул.Івана Мазепи, 17

http://lavra.ucoz.ua/

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13826
Читайте також
16.04.2009 13:51
Світлана Кореновська
25 620
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду