Мінтрансзв’язку може продати «Укртелеком» лівійським бізнесменам

27 Липня 2009
5125
27 Липня 2009
12:18

Мінтрансзв’язку може продати «Укртелеком» лівійським бізнесменам

5125
Мінтрансзв’язку може продати «Укртелеком» лівійським бізнесменам

Можливим покупцем ВАТ «Укртелеком» може бути раніш невідома на українському ринку лівійська компанія, повідомляє ProIT з посиланням на «Бизнес».

 

За інформацією журналістів, Кабмін знайшов для державної телекомунікаційної компанії «Укртелеком» лівійських інвесторів, оскільки всі інвестори з України й Росії наразі не мають вільних коштів на купівлю оператора.

 

«Покупцем оператора, швидше за все, стане гравець, про якого раніше ніхто не чув. Не виключно, що це будуть лівійці, котрі виявляли цікавість відносно його купівлі», - сказав заступник генерального директора компанії «Датагруп» Олег Стефанюк.

 

Давню зацікавленість лівійських бізнесменів підтвердив і Ярослав Павловський, заступник директора Інституту інформаційного суспільства. «Приблизно півтора роки тому з ними з цього приводу у Юлії Тимошенко відбулася зустріч», - сказав він.

 

Нагадаємо, що 17 липня Кабмін передав ВАТ «Укртелеком» з підпорядкування Фонду державного майна до Міністерства транспорту і зв'язку.

 

Мережа дротового  мовлення ВАТ «Укртелеком» транслює програми звукового мовлення Національної радiокомпанiї України, програми державних обласних i регіональних телерадiокомпанiй, районних i мiськрайонних радiоредакцiй та недержавних радiоорганiзацiй.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5125
Читайте також
11.11.2009 10:40
Ирина Миронова, «Коммерсант»
17 171
23.02.2009 13:51
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
13 747
06.10.2008 12:21
Оксана Лысенко, «Комментарии»
23 184
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду