GFK запровадить правила користування телевимірюваннями та видасть словник термінів

19 Грудня 2009
5322
19 Грудня 2009
10:32

GFK запровадить правила користування телевимірюваннями та видасть словник термінів

5322
GFK запровадить правила користування телевимірюваннями та видасть словник термінів

У 2010 році GFK створить правила користування даними панелі телевізійних вимірювань. Про це повідомила керівник відділу медіадосліджень GFK Ukraine Ольга Росманова на щорічній конференції «Телевізійні вимірювання: 2009».

 

За її словами, це створюватиметься для того, щоб стандартизувати інформацію щодо вимірювань.

 

«У всіх країнах існують стандартні правила користування даними. І в наших рекомендаціях буде визначено, які параметри треба враховувати при тому, як представляється обсяг аудиторії. Ці правила стосуватимуться всіх наших клієнтів та преси, як користувачів нашими даними», - зазначила пані Росманова.

 

Також вона додала, що ці правила матимуть лише рекомендаційний характер: «Жодних жорстких вимог не буде».

 

Також в наступному році  компанія планує продовжити обговорення методики вимірювань нішевих каналів, проведе добровільну сертифікацію користувачів програмного забезпечення і випустить словник  термінів телевізійної панелі.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5322
Теги:
Читайте також
25.03.2009 13:42
Елена Рудик, для «Детектор медіа»
12 309
15.01.2009 19:31
Евгения Продаева
12 725
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду