«Інтер-реклама» та «Стиль С+» призупинили договір з Новим каналом , СТБ, ICTV та М1

12 Грудня 2008
7278
12 Грудня 2008
16:56

«Інтер-реклама» та «Стиль С+» призупинили договір з Новим каналом , СТБ, ICTV та М1

7278
«Інтер-реклама» та «Стиль С+» призупинили договір з Новим каналом , СТБ,  ICTV та М1
Сейлз-хауси «Інтер-реклама» та «Стиль С+» призупинили дію договорів із Новим каналом, СТБ, ICTV та М1 на 2009 рік. Вони вважають, що не зможуть забезпечити ту суму зобов’язань, яку взяли на себе влітку цього року. За інформацією «Детектор медіа», це $190 млн.
 
Генеральний директор «Інтер-реклами» Людмила Кот не підтвердила, але й не спростувала інформацію про призупинення договору: «Поки що – ніяких коментарів із цього приводу». Голова правління телеканалу СТБ Володимир Бородянський відповів, що поки що не може коментувати це питання, а зможе зробити це за тиждень. Генеральний продюсер телеканалу М1 Валентин Коваль сказав «ТК»: «Ми поки що тільки почули думку, що зобов'язання, взяті у липні, неможливо виконати. Але офіційно договір не розірвали».
 
За інформацією «ТК», будинок продажів «ВІ Пріоритет» пропонував каналам перейти до нього, проте група Віктора Пінчука має намір залишитися з «Інтер-рекламою». Наразі тривають переговори щодо суми, до якої будуть зменшені зобов’язання.
 
Необхідність зміни суми гарантій виникла у зв’язку іх збільшенням курсу долара та зменшенням рекламних бюджетів.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7278
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5625 дн. тому
Напевно, і Стогній від Богуцького піде. Класна була програма. Тепер плюсам легше буде о 19.30 ефіритися.
5625 дн. тому
"НЕ КРИЗА!!!", тут ясно написано, что каналы намерены остаться с ИР, в чем вы замануху видите? :)
otar
5627 дн. тому
"НЕ КРИЗА!!!", це не стаття :)
НЕ КРИЗА!!!
5627 дн. тому
та эта статья, это какая то замануха.....не кто не куда не уйдет, ИР им давала столько сколько им не кто не даст, ну по крайней мере сейчас, ломать схему работы рынка в условиях кризиса могут только РУМЫНЫ!!!! а то что каналам нужно апетиты уменьшить, так вот это действительно правда!!!
Криза
5628 дн. тому
От і почнуться скорочення на каналах Пінчука. Бюджети ж бо треба буде переписувати з врахуванням нових сум від реклами. і зроблять це в основному за рахунок людей. Нє?
5628 дн. тому
Висновок - в том сообщении не было исчерпывающей информации, а в этом - есть.
media
5628 дн. тому
дивно,,, за 10 хв після того як з*явилася інформація про те, що 1+1 йде від Пріорітету- з*явилося 20 коментів. а тут- жодного. висновок?)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду