NewspaperDirect почало продавати рекламу в іноземних виданнях, надрукованих в Україні

16 Грудня 2008
12234
16 Грудня 2008
14:48

NewspaperDirect почало продавати рекламу в іноземних виданнях, надрукованих в Україні

12234
NewspaperDirect почало продавати рекламу в іноземних виданнях, надрукованих в Україні
Компанія «АС-Медіа», яка в серпні 2008 року отримала ліцензію мережі розповсюдження преси NewspaperDirect, з 16 грудня почала продавати рекламну площу іноземних видань (серед яких The Times, The Financial Times, The New York Times, Le Monde, El Pais, Liberation, The Washington Post, USA Today, The Wall Street Journal, The Yomiuri Shimbun, La Repubblica, Mainichi Shimbun, Daily Telegraph, Frankfurter Allgemeine Zeitung, The Guardian та ін.). Про це повідомляється у релізі компанії.
 
Баєр-партнером «АС-Медіа» обрало агентство Angel communicable, відоме тим, що воно ексклюзивно розміщує регіональну рекламу на «1+1».
 
Власник «АС-Медіа» Олександр Дікусаров повідомив «ТК», що розраховує залучити рекламодавців, яким цікава аудиторія іноземців, що приїжджають в Україну або працюють тут. Наклад видань NewspaperDirect в Україні наразі становить 6 тисяч примірників на місяць.
 
За словами координатора проекту з боку Angel communicable Антона Василенка, агентство розраховує у першому кварталі 2009 року досягти 70%-ї наповненості рекламних площ (а це передостання, остання сторінки та додаткова обкладинка). При цьому, за його словами, рекламні збори для NewspaperDirect – це додаткові кошти, а не основний засіб заробітку. «Видання окуповуються за рахунок розповсюдження, тому перед нами не ставили планів із продажів реклами», - повідомив він.
 
Роздрібна вартість газет, які «АС-Медіа» друкує в Україні, становить 10-20 грн. З розцінками на рекламу у виданнях можна ознайомитися тут.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12234
Читайте також
16.01.2009 11:45
Артем Вакалюк, ReklaMaster.com
26 111
25.12.2008 13:39
Светлана Казанцева, «Газета»
44 382
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду