detector.media
16.12.2008 14:48
NewspaperDirect почало продавати рекламу в іноземних виданнях, надрукованих в Україні
Компанія «АС-Медіа», яка в серпні 2008 року отримала ліцензію мережі розповсюдження преси NewspaperDirect, з 16 грудня почала продавати рекламну площу іноземних видань (серед яких The Times, The Financial Times, The New York Times, Le Monde, El Pais, Liberation, The Washington Post, USA Today, The Wall Street Journal, The Yomiuri Shimbun, La Repubblica, Mainichi Shimbun, Daily Telegraph, Frankfurter Allgemeine Zeitung, The Guardian та ін.). Про це повідомляється у релізі компанії.
 
Баєр-партнером «АС-Медіа» обрало агентство Angel communicable, відоме тим, що воно ексклюзивно розміщує регіональну рекламу на «1+1».
 
Власник «АС-Медіа» Олександр Дікусаров повідомив «ТК», що розраховує залучити рекламодавців, яким цікава аудиторія іноземців, що приїжджають в Україну або працюють тут. Наклад видань NewspaperDirect в Україні наразі становить 6 тисяч примірників на місяць.
 
За словами координатора проекту з боку Angel communicable Антона Василенка, агентство розраховує у першому кварталі 2009 року досягти 70%-ї наповненості рекламних площ (а це передостання, остання сторінки та додаткова обкладинка). При цьому, за його словами, рекламні збори для NewspaperDirect – це додаткові кошти, а не основний засіб заробітку. «Видання окуповуються за рахунок розповсюдження, тому перед нами не ставили планів із продажів реклами», - повідомив він.
 
Роздрібна вартість газет, які «АС-Медіа» друкує в Україні, становить 10-20 грн. З розцінками на рекламу у виданнях можна ознайомитися тут.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY