«Сегодня Мультимедиа» скоротила значну кількість працівників (ВИПРАВЛЕНО)

8 Грудня 2008
18208
8 Грудня 2008
21:03

«Сегодня Мультимедиа» скоротила значну кількість працівників (ВИПРАВЛЕНО)

18208
«Сегодня Мультимедиа» скоротила значну кількість працівників (ВИПРАВЛЕНО)

Компанія «Сегодня Мультимедиа» скоротила значну кількість працівників. Як повідомила прес-служба компанії,  скорочено понад 80 осіб.

 
«Зараз, в умовах економічної кризи, ми повинні максимально точно розставити пріоритети, враховуючи зміни, що відбуваються у зовнішньому середовищі. В умовах обмеженого доступу до фінансових ресурсів ми дуже ретельно підходимо до питання їх використання. Саме тому ми продовжуємо інвестувати в успішні проекти. Що ж до проектів, які поки що не були запущені, та проектів, які на теперішній момент не продемонстрували сподіваного ефекту, були прийняті рішення про зміну термінів або скорочення масштабів їх реалізації. Природно, такі рішення потягнуть за собою певні кадрові наслідки», - повідомили «Детектор медіа» в прес-службі компанії System Capital Management, запевнивши, що «основний кістяк – команда, що створює газету «Сегодня» та її регіональні випуски – залишиться незмінним». Йдеться про розпуск команд, що працювали над деякими проектами, зокрема газетою «Твое», випуск якої було припинено.
 
Інформація джерел щодо закриття безкоштовного видання «Вечерком» не підтвердилась. «Редакція і відділ продажів наашого видання не зазнали скорочення персоналу. Крім основної друкованої версії газети, розробляться повноцінний веб-сайт видання. Ми залишаємось на ринку преси Києва, незважаючи на кризову ситуацію», - сказала керівник проекту Марина Деденко.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18208
Читайте також
28.01.2009 19:50
Евгения Продаева
35 984
Коментарі
17
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виталик
5620 дн. тому
Да, с такой динамикой скоро на этом сайте вообще некому будет комментарии оставлять. :))))
5620 дн. тому
по регионам сокращают штаты в редакциях, уже сократили в харькове и днепропетровске и по моему в донецке. Какие региональные выпуски? после нового года закроются вообще, останется киев. Столько бабла ввалили в развитие и испугались кризиса
5620 дн. тому
Шановна Телекритико! Повертаючись до теми закриття різних газет напишіть про те, що Газета по-українськи пройшла реанімацію і нині виходить чотири рази на тиждень. А то про її "смерть" написали швидко, а про те, що вона реанімувалася - мовчите
otar
5620 дн. тому
111, ми вже досить давно намагались добути інформацію на цю тему, але, на жаль, вийшло тільки вчора. Ви ж розумієте, в нас купа різних напрямків для пошуків, і віддатися повністю якомусь одному не виходить. Але стараємось :)
111
5620 дн. тому
Отар, странно, что эта новость у вас не появилась неделю назад, когда бедные бывшие сотрудники колесили по редакции с обходными листами. И как раз в комментариях под предыдущей новостью об этом издании (что Сегодня открыла штаб в Днепре или где-то там) несколько сотрудников редакции об этом сокращении написали.
***
5620 дн. тому
Гм... Региональные редакции разогнали давано -- какие нафиг "региональные выпуски"?!
Алегарф
5620 дн. тому
Судя по вчерашнему номеру, газета стала более информативной и, при этом, более компактной - как раз на один присест. Нету огромного количества рекламы, высосанных из пальца материалов. Правда, тираж уменьшился на 40 тысяч - но зато в следующем году будет хороший навар у крымских торговцев, которые продают "СЕГОДНЯ" на пляжах по 3 (!) рубаса, да, к тому же, пиратские версии!!!
otar
5620 дн. тому
Виталик, за коментарі ми дуже вдячні, люди нам справді дуже допомагають, вказуючи напрямок для пошуків інфи.
Виталик
5620 дн. тому
Извините, Отар. Я вовсе не хотел оскорбить профессиональные чувства Телекритики. Просто по иронии случая новость про Сегодня появилась аккурат после комментария. Ни в коем случае не сомневаюсь в готовности любого из изданий в Украине, поделиться своим горем с вами.
Вчера-Мультимедиа
5620 дн. тому
Вот и результат бездарной политики г. Гильермо Шмитта. Конечно, это не СКМ разводить...
"Вечерком"
5620 дн. тому
Слухи о моей смерти сииильно преувеличены! Не дождетесь!
ЭИ
5620 дн. тому
Обзор - следующий !!! Свинко - на выход !!! Мы тебя ждем !!!
otar
5620 дн. тому
Виталик, ви помиляєтесь - про скорочення в "Сегодня" повідомила низка різних джерел, в т.ч. і працівники компанії.
Виталик
5620 дн. тому
"Компанія «Сегодня Мультимедиа» скоротила значну кількість працівників. За інформацією джерел «Телекритики», загальна кількість скорочених становить понад 100 осіб." Судя по содержанию материала, в данном случае "джерелом" Телекритики является комментарий под новостью о Вадиме Рабиновиче. :))
Обзор дурак
5620 дн. тому
Дурак обзор
Обзор
5620 дн. тому
как можно в ЗАВТРАшних условтиях позволять себе такую роскошь, как ПЛАТНАЯ газета.
С
5620 дн. тому
А я еще фигел до конца - как можно в сегодняшних условтиях позволять себе такую роскошь, как бесплатная газета.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду