Ювілейний номер газети «Сегодня» випустить редколегія «зірок»

31 Січня 2008
21385
31 Січня 2008
12:11

Ювілейний номер газети «Сегодня» випустить редколегія «зірок»

21385
Ювілейний номер газети «Сегодня» випустить редколегія «зірок»
1 лютого вийде ювілейний номер щоденної газети «Сегодня», присвячений 10-річчю випуску цього видання. Над номером працюватиме редколегія у складі телеведучої Маші Єфросініної, актриси Ольги Сумської, олімпійської чемпіонки Лілії Подкопаєвої та співака Павла Зіброва. Редакція газети не виключає залучення й інших українських зірок до участі у створенні ювілейного випуску.
 
«Завжди приємно подивитись, як газету бачить збоку людина, що перебуває поза журналістсько-редакційною спільнотою. Ми вирішили першими в Україні поставити такий експеримент», - прокоментував цю ідею головний редактор газети «Сегодня» Ігор Гужва. За повідомленням прес-служби, залучення популярних людей як редакторів на один день - підхід, поширений у європейських виданнях.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21385
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду