detector.media
08.12.2008 21:03
«Сегодня Мультимедиа» скоротила значну кількість працівників (ВИПРАВЛЕНО)

Компанія «Сегодня Мультимедиа» скоротила значну кількість працівників. Як повідомила прес-служба компанії,  скорочено понад 80 осіб.

 
«Зараз, в умовах економічної кризи, ми повинні максимально точно розставити пріоритети, враховуючи зміни, що відбуваються у зовнішньому середовищі. В умовах обмеженого доступу до фінансових ресурсів ми дуже ретельно підходимо до питання їх використання. Саме тому ми продовжуємо інвестувати в успішні проекти. Що ж до проектів, які поки що не були запущені, та проектів, які на теперішній момент не продемонстрували сподіваного ефекту, були прийняті рішення про зміну термінів або скорочення масштабів їх реалізації. Природно, такі рішення потягнуть за собою певні кадрові наслідки», - повідомили «Детектор медіа» в прес-службі компанії System Capital Management, запевнивши, що «основний кістяк – команда, що створює газету «Сегодня» та її регіональні випуски – залишиться незмінним». Йдеться про розпуск команд, що працювали над деякими проектами, зокрема газетою «Твое», випуск якої було припинено.
 
Інформація джерел щодо закриття безкоштовного видання «Вечерком» не підтвердилась. «Редакція і відділ продажів наашого видання не зазнали скорочення персоналу. Крім основної друкованої версії газети, розробляться повноцінний веб-сайт видання. Ми залишаємось на ринку преси Києва, незважаючи на кризову ситуацію», - сказала керівник проекту Марина Деденко.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY