У газети «Сегодня» з’явився п’ятий локальний випуск у Дніпропетровську

26 Листопада 2008
13647
26 Листопада 2008
18:08

У газети «Сегодня» з’явився п’ятий локальний випуск у Дніпропетровську

13647
У газети «Сегодня» з’явився п’ятий локальний випуск у Дніпропетровську
27 листопада у Дніпропетровську вийде перший номер газети «Сегодня Днепропетровск» - місцевого випуску газети «Сегодня».  
 
Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі видавництва, наклад видання становитиме 12 тис. примірників, роздрібна вартість – 1 грн за звичайний номер і 1,2 грн за номер із телепрограмою. Локальний контент займатиме 4-6 сторінок, дніпропетровською редакцією керуватиме Галина Єрмоленко.   
 
Нагадаємо, протягом 2008 року з’явилися випуски «Сегодня» у Донецьку та Харкові, раніше – у Києві та Одесі. Отже, дніпропетровське видання стане п’ятим за рахунком регіональним випуском газети.  
 
ЗАТ «Сегодня Мультимедиа» видає газети «Сегодня» (сукупний заявлений наклад київського, харківського, одеського, донецького та національного випусків – близько 170 тис. примірників), «Вечерком», «Твое», «Донецкие новости», «Вечерний Донецк», безкоштовне щоденне видання «Курьер», «Салон», «РИО», газети «Приазовский рабочий», «Мариупольская неделя», «Дом советов», «Привет, ребята!», володіє порталами www.segodnya.ua і www.dnews.donetsk.ua та друкарнею.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13647
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5637 дн. тому
а еще собираются сокращать зарплату людям, тираж уменьшился, и полос стало меньше
галя
5637 дн. тому
по регионам сокращают штаты в редакциях, уже сократили в харькове и днепропетровске и по моему в донецке. Какие региональные выпуски? после нового года закроются вообще, останется киев. Столько бабла ввалили в развитие и испугались кризиса
Аноним
5649 дн. тому
Вчера первый пошел. Уволили "по собственному", чтобы не платить компенсацию. Но в редакции перестали пользоваться такси, закрыли курсы английского языка, отменили новогодний корпоратив, собираются не продлевать медстраховку, и даже не заплатили за телевидение... Дела идут плохи и у Сегодня.
маша
5649 дн. тому
а також в газеты сегодня скорочення штату з 1 числа звыльняють чверть народу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду