Дмитро Корчинський: «Я не хотів виступати тлом для маячні Грача»

8 Грудня 2008
3388
8 Грудня 2008
14:09

Дмитро Корчинський: «Я не хотів виступати тлом для маячні Грача»

3388
Дмитро Корчинський: «Я не хотів виступати тлом для маячні Грача»

Лідер партії «Братство» Дмитро Корчинський, який 5 грудня демонстративно покинув студію програми «Свобода на Інтері», мотивує свої дії тим, що «безглуздо вести дискусію з істеричною жінкою чи перестарілим комуністом». Нагадаємо, після демаршу пана Корчинського низка політиків залишила студію, а потім поширила заяву, в якій назвала програму «Свобода на Інтері» з Леонідом Грачем «антиукраїнським шабашем». Заяву підписали Ірина Геращенко, Павло Жебрівський, Лілія Григорович, Кирило Куликов, Тарас Чорновіл та Степан Хмара.

 
«Я просто не хотів виступати тлом для маячні Грача і всіх отих дивних людей, які там перебували. Безумовно, за законами жанру просилося, щоб я його трошки побив мікрофоном, але він людина в літах уже, і естетичне почуття не дозволило мені цього зробити. Тому довелося просто залишити студію. Якби був молодший – то із задоволенням, безумовно. Тим більше, що мені дуже подобається телеканал «Інтер», і це послужило би на плюс до рейтингів цього телеканалу», - сказав «Детектор медіа» пан Корчинський. Він наголосив, що «там потрібний хороший священик, який зможе виганяти бісів, а дискутувати з бісами недоцільно, неможливо й неестетично».
 
Сам Леонід Грач назвав претензії своїх опонентів «істерикою русофобів». Телеканал «Інтер» відмовився коментувати інцидент у студії програми «Свобода на Інтері». Натомість, у сюжеті Оксани Кодунової у «Подробностях» 6 грудня діям Дмитра Корчинського та народних депутатів, які покинули студію, дана оцінка: «И во второй части "Свободы" политики не могут найти компромисс. Но видно, некоторые гости просто не готовы к дискуссии. Так, высказав обвинения в адрес ведущего и своих коллег, студию покидает Дмитрий Корчинский. Практически сразу дурному примеру последовали другие несогласные.Такое поведение удивляет и зрителей в зале, и тех гостей, которые готовы говорить на сложные темы».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3388
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Роман
5626 дн. тому
Вперше за багато років Корчинський зробив вчинок, на який не спроможні ті, хто себе називає "націонал-демократами". І лишень після цього до цих депутатів дійшло, у чому вони мовчазно беруть участь і вони також пішли. Союзники гітлерівських нацистів - відверті сталіністи Грач та Алєксандроская говорили відверту брехню, але деякі висловлювання сміливо можна прирівняти до пропаганди фашизму, а це - кримінальний злочин. Про маніпуляції та підтасовки фактів - мовчу. Дмитро - 100% правий, що за статтями Кримінального кодексу Грача прокуратура мала б затримати і передати в суд прямо під час ефіру. Але показово, що жодна антиукраїнська шавка навіть не припинила програму, коли гості вийшли і ще майже годину різні толочки та інші фашисти верзли антидержавну та антиукраїнську агітацію і ксенофобську маячню. А сюжет Кодунової, який вичитали випускові редактори лише підтверджують російсько-нацистський імперський душок всяких "безлюдних нічтожеств". Дмитре, ніколи не пізно бути правим!
такс
5626 дн. тому
Діма міняє тактику. Вирішив набрати проукраїнських балів, бо попередні феесбешні завдання - боротьба з НАТО, фашистські марші "на честь УПА" підрозмазали позиціонування.
Алегарф
5626 дн. тому
Прямо в логове врага действовать - на это не каждый способен. Гарні вуса, пане Корчинський! ; )
хтось
5626 дн. тому
Це з комуністами можна «ГОВОРИТЬ НА СЛОЖНЫЕ ТЕМЫ»?????!!!!!!!!!!!!!!!!.............
Алегарф
5626 дн. тому
Согласен, Корчинский - волкодав ещё тот! ; )
Пєвєц камунізма-гєбізма
5626 дн. тому
Корчинський і Грач з одної миски їдять. Точніше, одна рука підкидає у їхні власніі коритця собачий корм. Ми гаварім "камуністи" - падразуміваєм "гєбісти"! Ми гаварім "гєбісти", падразумєваєм "камуністи"!
Алегарф
5626 дн. тому
Хоть Грач и коммунист, а экзорцист из него отменный бы вышел - бесов из студии погнал добряче! : ) Учуяли бесы, что сейчас вся неприглядная правда в приступе истерики их носителей наружу-то и вылезет, да прямо на глазах у многомилионной аудитории! Хитрые, собака, бесы!!! : )))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду