detector.media
08.12.2008 14:09
Дмитро Корчинський: «Я не хотів виступати тлом для маячні Грача»
Дмитро Корчинський: «Я не хотів виступати тлом для маячні Грача»

Лідер партії «Братство» Дмитро Корчинський, який 5 грудня демонстративно покинув студію програми «Свобода на Інтері», мотивує свої дії тим, що «безглуздо вести дискусію з істеричною жінкою чи перестарілим комуністом». Нагадаємо, після демаршу пана Корчинського низка політиків залишила студію, а потім поширила заяву, в якій назвала програму «Свобода на Інтері» з Леонідом Грачем «антиукраїнським шабашем». Заяву підписали Ірина Геращенко, Павло Жебрівський, Лілія Григорович, Кирило Куликов, Тарас Чорновіл та Степан Хмара.

 
«Я просто не хотів виступати тлом для маячні Грача і всіх отих дивних людей, які там перебували. Безумовно, за законами жанру просилося, щоб я його трошки побив мікрофоном, але він людина в літах уже, і естетичне почуття не дозволило мені цього зробити. Тому довелося просто залишити студію. Якби був молодший – то із задоволенням, безумовно. Тим більше, що мені дуже подобається телеканал «Інтер», і це послужило би на плюс до рейтингів цього телеканалу», - сказав «Детектор медіа» пан Корчинський. Він наголосив, що «там потрібний хороший священик, який зможе виганяти бісів, а дискутувати з бісами недоцільно, неможливо й неестетично».
 
Сам Леонід Грач назвав претензії своїх опонентів «істерикою русофобів». Телеканал «Інтер» відмовився коментувати інцидент у студії програми «Свобода на Інтері». Натомість, у сюжеті Оксани Кодунової у «Подробностях» 6 грудня діям Дмитра Корчинського та народних депутатів, які покинули студію, дана оцінка: «И во второй части "Свободы" политики не могут найти компромисс. Но видно, некоторые гости просто не готовы к дискуссии. Так, высказав обвинения в адрес ведущего и своих коллег, студию покидает Дмитрий Корчинский. Практически сразу дурному примеру последовали другие несогласные.Такое поведение удивляет и зрителей в зале, и тех гостей, которые готовы говорить на сложные темы».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY