Леонід Грач назвав претензії до ведення «Свободи на Інтері» «істерикою русофобів»

8 Грудня 2008
8822
8 Грудня 2008
12:46

Леонід Грач назвав претензії до ведення «Свободи на Інтері» «істерикою русофобів»

8822
Леонід Грач назвав претензії до ведення «Свободи на Інтері» «істерикою русофобів»
Народний депутат, лідер кримських комуністів Леонід Грач назвав «істерикою русофобів» заяву низки народних депутатів, які розкритикували його поведінку як ведучого під час ефіру програми «Свобода на Інтері» 5 грудня, повідомляє УНІАН.
 
«Інспірований відхід групи депутатів від НУ-НС з прямого телеефіру спланували заздалегідь як спробу зірвати програму», - йдеться в коментарі Грача. На думку комуніста, «така поведінка проявила всю суть махрової русофобії соратників» нинішнього Президента України Віктора Ющенка, «їхню політичну імпотентність, невміння вести аргументовану дискусію».
 
«Їхня сьогоднішня писанина - це розмахування кулаками тих, хто програв після бійки, це свідоцтво безсилля, злості, що не вдалося нікому з опонентів закрити рот. Зграю, яка завила, розлютувало те, що перед телеглядачами викрили багаторічну брехню про європейський завтрашній день щасливої і вільної України, - сказав Грач. - Їхня заява свідчить про те, що хочуть закрити рот взагалі всім, хто наважиться мати думку, відмінну від їхньої власного. Тим самим вони закликають державний апарат ще активніше повстати на боротьбу з інакомислячими, а під такими в першу чергу маються на увазі проросійські громадські настрої. Заява Павла Жебрівського і йому подібних є нічим іншим, як тиском на ЗМІ, і, більш того, підштовхуванням адміністративного апарату країни до тотальної узурпації інформаційного простору, що і без того перебуває під тиском провідних політичних сил і проамериканської ідеології».
 
Він назвав поведінку низки депутатів від НУ-НС у студії телепрограми «скандалом кухонного штибу». «Це агонія вже списаної з політичної сцени партії, що давно втратила довіру у виборців», - сказав Леонід Грач. На його думку, «після виходу зі студії п`ятьох "нунсівців" і двох безпартійних», робота ток-шоу «продовжувала йти в конструктивному руслі».
 
«Результат програми - підсумки голосування глядацької аудиторії - говорить сам за себе: майже 80 відсотків телеглядачів дали негативну оцінку результатам зовнішньої політики України, вони проголосували за зміну прозахідного зовнішньополітичного курсу країни - на проросійський», - говориться в повідомленні прес-служби депутата-комуніста.
 
«Тим самим скандалісти з НУ-НС своє звинувачення в божевільному антидержавницькому, антиукраїнському шабаші адресували не тільки особисто на мою адресу, але й у першу чергу народу України. Якщо партія, яка на своєму останньому з`їзді розробила комплекс військових заходів по захисту від Росії, вирішила шукати ворогів народу, то народ, переважна більшість якого стоїть на позиції єдності українців і росіян, вже давно готовий прийняти виклик», - додав Леонід Грач.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8822
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юрий
5625 дн. тому
Лучше послушать Грача, чем внимать истеричке Геращенко и дураку Жебривскому который в Бразилии собрался ракеты запускать.Грач абсолютно прав,вражда между Украиной и Россией смерти подобно,в первую очередь для Украины,и уничтожение реального сектора экономики и ВПК руками тупоголовых,вышиваночных "патриетов" говорит само за себя.
Веддаарди
5625 дн. тому
Да ладно вам.. Первой была Тимошенко: она показала, как легко заставить НУНС выйи из коалиции. Теперь Грач показал, как легко заставить НУНС уйти из эфира. Ещё бы кто-нибудь показал, как заставить НУНС уйти из Кабмина.. и уж совсем неплохо было бы, если бы кто-нибудь заставил председателя НУНС уйти с президентской должности. Грач напомнил: это возможно!
Ржунимогу, один человек выграл в одиночку информационную войну одного дня))))
5626 дн. тому
гость
5626 дн. тому
бей грачей спасай Украину
Алегарф
5626 дн. тому
2 Зоя Загородня А тех, кто изуродовал мать городов РУССКИХ до неузнаваемости, думаете, Господь судить не будет? Будет, ещё как! И коммунистам, как мне видится, грозит намного меньшая кара, нежели тем стервятникам и мародёрам, которые были опосля... А Русь всё-равно воскреснет!!!
Зоя Загородня
5626 дн. тому
Вранці після згадуваного шабашу довелося вислуховувати думки літньої жінки , сусідки по автобусу.Відчувалося, що їй це було дуже не байдуже.Обурювалася, ойкала, але не проклинала,напевно,рівень свідомості був вищим.Бідкалася, чому це таких покидьків й бандитів допускають в Україну а ще й потім показують, аби лякати чи агітувати?. Діставалося комуністам, путіну, кремлю й ненажерливій Росії,яка присилає нам таких агентів. І яким же було її здивування,коли я "доповнила", що насправді цей чоловік родом з Вінничини ( а ми туди їхали) й є наймитом Кремля...-"То яка ж це його мати народила, щоб він став таким виродком й пішов проти свого народу? То це ж й проти самої матері...Треба, таки треба цих комуністів, як бурян, виполювати й спалювати, аби не засіваввся знов. Ой, буде їх Господь судити за все". Додати мені не було що. Й що передаю товаріщу Грачу.
Наталія
5626 дн. тому
Ну хто вони такі, грачі? Хто? звичайнісінькі провокатори. Їх і підтримують їм же подібні Лише дехто сліпо клює на дохлого черв"яка. А депутатам мало писати відозви. Діяти треба. Закони приймати такі, щоб грачі летіли у ту країну, де їм, як здається, тепло
Алегарф
5626 дн. тому
5+
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду