detector.media
03.12.2008 12:40
У 2009 році CME планує збільшення EBITDA та урізання інвестиційних проектів
У 2009 році CME планує збільшення EBITDA та урізання інвестиційних проектів
Корпорація Central European Media Enterprises Ltd. (CME) у 2009 році очікує зростання EBITDA та вводить плани щодо зменшення видатків. Відповідне повідомлення поширила прес-служба компанії.
 
У повідомленні наводиться виступ на бізнес-форумі у Празі (11th Annual ING EMEA Forum ) голови правління (CEO) СМЕ Майкла Гаріна стосовно поточної ситуації.
 
«У цей буремний період ми маємо прекрасне фінансове становище, з ліквідністю достатньою для забезпечення нашої діяльності на 2009 рік і далі. Ми знаємо про погіршення економічного клімату поза нашими ринками, і підготували детальні плани з урахуванням всіх можливих варіантів для кожної країни. Це має дати можливість оперативно реагувати на несподівані зміни рекламного ринку. Результати переговорів про продажі на 2009 рік – позитивні, і багато рекламодавців готові вкласти гроші у наші провідні канали», - сказав пан Гарін.
 

Також Майкл Гарін зазначає, що у 2009 році CME очікує зростання EBITDA у місцевих валютах загалом, а особливо – у Чехії, Румунії та Словаччині. Також у корпорації розроблено плани по зменшенню видатків, в тому числі у випадках виникнення непередбачених ситуацій, а також заплановано урізання інвестиційних проектів.

 

Протягом останніх 6 місяців курс акцій СМЕ на біржі NASDAQ упав із $104 (1 червня) до $13,6 (1 грудня)

 
Компанія CME володіє декількома провідними телерадіомережами у семи країнах Центральної та Східної Європи з загальним населенням у приблизно 97 мільйонів. Це: Болгарія (TV2, RingTV), Хорватія (NovaTV), Чеська республіка (TVNova, NovaCinema, NovaSportandMTVCzech), Румунія (PROTV, PROTVInternational, Acasa, PROCinema, Sport.roта MTVRomania), Словаччина (TVMarkíza, NovaSportта MTVCzech), Словенія (POPTVта KanalA) та Україна («Студія "1+1"», «Студія "1+1" International», «Кіно» та «Сіті»).
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY