Канал «Футбол» готує українсько-польський проект про підготовку до Євро-2012

15 Травня 2008
15810
15 Травня 2008
14:33

Канал «Футбол» готує українсько-польський проект про підготовку до Євро-2012

15810
Канал «Футбол» готує українсько-польський проект про підготовку до Євро-2012
На супутниковому телеканалі «Футбол» з’явиться українсько-польський проект, присвячений підготовці до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це під час презентації каналу на Днях кабельного телебачення у селищі Гаспра (Крим) повідомив Олександр Денисов, директор ТРК «Футбол».
 
За його словами, цей проект має синхронно висвітлювати всі процеси підготовки до європейського чемпіонату в Україні та Польщі. Також пан Денисов повідомив, що «Футбол» перш за все робитиме акцент на власному виробництві. «Канал без студії новин, програм та оглядів лишається безликим для глядачів. Телеглядач не бачить облич своїх коментаторів і, відповідно, не має до них довіри», – вважає він.
 
Як уже повідомляла «ТК», канал стартує восени 2008 року. Він мовитиме 18 годин на добу. Упродовж дня виходитиме 3-4 випуски футбольних новин тривалістю 10-15 хвилин. «Структура новин буде побудована таким чином, що це не будуть «краваткові» новини та голови, що говорять, – наголосив Олександр Денисов. – Ми спробуємо зробити наш канал максимально доступним і зрозумілим і для тих, хто любить футбол, і для тих, хто прагне його зрозуміти».
 
За його словами, канал насамперед зосередиться на українському футболі. Для цього будуть створені перед- та післяматчеві програми за участю експертів, які розбиратимуть поєдинки та пояснюватимуть їх глядачам. Окрім цього, заплановані портретні програми, репортажі про українських та зарубіжних зірок футболу, і розважальні проекти на цю ж тематику.
 
Офіс каналу «Футбол», так само як і ТРК «Україна», знаходитиметься в Києві. Також, за словами пана Денисова, у найбільших футбольних містах будуть створені кореспондентські мережі, які оперативно подаватимуть новини в студію.
 
Як повідомив Олександр Денисов, канал має розроблений стратегічний план щодо закупок футбольного контенту. Поки що розмір інвестицій та стадії переговорів щодо купівлі прав на провідні трансляції керівник каналу не розголошує. Однак «Футбол» планує транслювати не лише матчі чемпіонату України, а й ігри національної збірної, відбіркові матчі чемпіонату світу 2010, Лігу чемпіонів, кубок УЄФА, національні кубки та чемпіонати Італії, Іспанії, Англії.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15810
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду