ТРК «Футбол» розпочне тестове мовлення 15 жовтня

1 Жовтня 2008
21212
1 Жовтня 2008
17:36

ТРК «Футбол» розпочне тестове мовлення 15 жовтня

21212
ТРК «Футбол» розпочне тестове мовлення 15 жовтня
ТРК «Футбол», нішевий проект ТРК «Україна», планує розпочати тестове мовлення 15 жовтня 2008 року. Про це «ТК» повідомив генеральний директор каналу Олександр Денисов.
 
У перший місяць планується здійснювати трансляції загальною тривалістю 9 годин на добу: три години зранку і шість – увечері. Перехід на повноформатне мовлення планується на початок весни 2009 року.
 
Наразі заплановано, що в тестовий період канал транслюватиме виключно футбольні матчі – як наживо, так і у запису.  Пан Денисов повідомив, що вже існують домовленості про трансляції чемпіонатів Франції, Португалії, Шотландії, Кубків Англії, Голландії та Італії, відбіркових матчів до чемпіонату світу 2010 року (зокрема усіх матчів збірної України та збірної Англії), а також клубів «Ліверпуль», «Манчестер Юнайтед» та «Барселона» (за домовленістю з відповідними клубними телеканалами).
 
Говорячи про розподіл трансляцій між «Футболом» і «батьківським» каналом «Україна», пан Денисов зазначив, що матчі національної збірної України транслюватиме наживо «Україна», а «Футбол» у цей час показуватиме інші поєдинки, що відбуватимуться паралельно.
 
Від сьогодні кабельний оператор «Воля-Кабель» уже почав трансляцію у своїх мережах графічної заставки-анонсу з інформацією про появу каналу з 15 жовтня. Ймовірно, ТРК «Футбол» займе у пакетах «Волі» місце одного з каналів компанії «Поверхность».
 
«Детектор медіа».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21212
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду