«Прем’єр-ліга» підписала контракт із каналом «Футбол» на два роки

16 Липня 2009
16647
16 Липня 2009
12:31

«Прем’єр-ліга» підписала контракт із каналом «Футбол» на два роки

16647
«Прем’єр-ліга» підписала контракт із каналом «Футбол» на два роки

У червневому тендері «Прем'єр-ліги» стосовно прав на телетрансляцію матчів чемпіонату України з футболу змагалося шість телекомпаній. Про це йдеться в офіційному повідомленні «Прем'єр-ліги» – об'єднання професіональних футбольних клубів України.

 

На адресу «Прем'єр-ліги» надійшли заявки від ЗАТ «Телерадіокомпанія "Україна"» (телеканали «Україна» і «Футбол»), ТОВ «Поверхность Спорт-ТВ» (телеканал «Спорт-1»), АТЗТ «УНТК» (телеканал «Інтер+»), ТРК «Студія "1+1"» (телеканал «1+1 International»), ТОВ «Віасат Україна» (телеканал Viasat Sport) і ТОВ «Медіа Спорт Промоушен».

 

Як уже повідомляла ТК, переможцем тендера визнано телеканал «Футбол», який самостійно вироблятиме по чотири трансляції в кожному турі. Його оголошено офіційним телетранслятором чемпіонату України. Контракт розраховано на два роки (сезони 2009/2010 та 2010/2011).

 

20% від кількості цих матчів буде показано в ефірі загальнонаціонального телеканалу «Україна», повідомляє «Прем'єр-ліга». Крім того, права на трансляції ще двох матчів у кожному турі чемпіонату України буде надано Національній телекомпанії України. Таким чином, у кожному турі чемпіонату в прямому ефірі буде показано не менше шести матчів, з них чотири – в ефірі телеканалу «Футбол» та частково ТРК «Україна», та ще дві трансляції – в ефірі Першого національного.

 

Телеканал «Футбол» зобов'язався забезпечити численні повтори трансляцій матчів чемпіонату у власному ефірі, проведення прямих трансляцій відкритих тренувань клубів, під час найбільш рейтингових матчів роботу в прямому ефірі передматчевих та післяматчевих студій за участю експертів, організацію післяматчевих флеш-інтерв'ю з учасниками матчів і виробництво та показ щотижневого офіційного огляду матчів туру чемпіонату. За словами директора ТРК «Футбол» Олександра Денисова, канал уже цього року інвестує 1 млн доларів у виробництво трансляцій чемпіонату.

 

Крім витрат на виробництво телетрансляцій, телеканал «Футбол» також запропонував «Прем'єр-лізі» спонсорський пакет під час цих трансляцій для спонсорів чемпіонату, визначених «Прем'єр-лігою». «Жоден інший телеканал України, як з числа ефірних, так і кабельних, не зміг запропонувати більш вигідних для "Прем'єр-ліги" умов співпраці по телетрансляціях матчів чемпіонату на території України», – зазначив комерційний директор «Прем'єр-ліги» Вадим Галаган.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16647
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcdas
5401 дн. тому
Официальная группа канала "Футбол" (Украина): http://vkontakte.ru/club10681531
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду