detector.media
21.10.2008 09:23
Сергій Руденко запустив книжковий сайт «Буквоїд»
Сергій Руденко запустив книжковий сайт «Буквоїд»
20 жовтня стартував новий книжковий портал – «Буквоїд» (www.bukvoid.com.ua). Керівником проекту став журналіст Сергій Руденко.  
 
Портал складається із кількох частин. У інформаційному блоці представлені події літературного життя України та світу, видавничі новинки, відгуки на книжки, рейтинги, авторські колонки, читацьке опитування, чат. У довідковій частині порталу сформоване досьє на вітчизняних письменників, видавців, продавців книг. Електронна бібліотека містить твори сучасних українських літераторів, які з дозволу авторів можна прочитати у вільному доступі.    
 
Як заявив Сергій Руденко, мета проекту – створити нове інформаційне поле на книжковому ринку. «Ми хочемо звести на одному майданчику читачів, письменників, видавців та продавців книжок. Кожен із них знайде на «Буквоїді» щось своє. Читач складе уявлення про те, що він може зараз почитати. Видавці матимуть можливість розказати про нові книги, а письменники отримають змогу в on-line режимі поспілкуватися із читацькою аудиторією», - каже керівник проекту. 
 
У планах порталу – створення власного книжкового інтернет-магазину та літературного аукціону.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY