Нацрада заборонила кабельникам транслювати неадаптовані канали

2 Жовтня 2008
23493
2 Жовтня 2008
15:03

Нацрада заборонила кабельникам транслювати неадаптовані канали

23493
Нацрада заборонила кабельникам транслювати неадаптовані канали
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 1 жовтня констатувала невиконання провайдерами програмної послуги рішень Національної ради, статей 40, 42 Закону України «Про телебачення і радіомовлення». Ідеться про рішення Нацради, згідно з якими кабельні провайдери мають включати в свої пакети тільки ті канали, які «сертифіковано», тобто включено в переліки (34 + 11 + 8 + 30) Нацради.
 
Рішення Національної ради, прийняте на сьогоднішньому засіданні, зобов’язує провайдерів програмної послуги припинити ретрансляцію іноземних програм, зміст яких потребує адаптації до вимог законодавства Україні. Це рішення найближчим часом буде розміщене на сайті Національної ради. 
 
У ході обговорення питання прозвучали слова про те, що кабельники, які намагаються вимкнути зі своїх мереж «деякі неадаптовані канали», чують на свою адресу «погрози від дистрибутора цих каналів». Ні назви каналів, ні назва дистрибутора офіційно не прозвучали.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23493
Читайте також
03.11.2008 06:58
Сергей Аксёненко, для «Детектор медіа»
38 389
10.10.2008 12:49
Артем Вакалюк, «Экономические известия»
18 602
08.10.2008 08:01
Евгения Продаева
18 853
06.10.2008 14:54
Артем Вакалюк, "Экономические известия"
37 659
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Moscow
5686 дн. тому
типа я министр - создал свое министерство, сказал - что, к примеру, статистику будут обрабатывать у меня, а не в Минстате, напечатал в каком-то локальном (своем) издании - что типа законы теперь меняю - и все? в натуре пацан конкретно некомпетентный написал предыдущий ответ, тем более назвав себя юристом... кстати - у нас же все судебные органы продаждые ... и кому - все знают :-)
Артем Єлівець
5688 дн. тому
Російські шовінюги і ХАХЛИ ( категорія колишніх українців з тепер невизначеною національністю ) виють і волають зі всіх сторін "что рєшеніє Нацради нєзаконно" а рішення не лише законне, але й обов'язкове до виконання всіма мовниками нашої держави - це я стверджую як юрист з 9 річним стажем. Панове, законні акти органів державної влади треба виконувати а не займатись пусто-порожньою тріскотнею
Kiev
5689 дн. тому
м___ков везде полно, особенно в Нацраде. но дело в том, что документы Нацрады не имеют никакой юридической силы! они не прошли через Минюст и противоречат соответствующему законодательству, подписанному Президентом. А в Нацраде пусть подумают о том, что они делают и на что расчитывают...
Алоха!!!
5689 дн. тому
Дебилизация всей страны! Слов нет! Это ж какими надо быть идиотами? В нацраде (как и в АП) сплошные пациенты с отравлением диоксином и осложнением на мозги!
Клим
5689 дн. тому
Да.уж.Всех,кто думает по сортирам и мочить.Гебельс отдыхает...
Геворгян
5689 дн. тому
Кабельники у нас живуть зажерливо. При цьому дозволяють собі рекламу всовувати куди вздумається та ретранслювати канали які вздумається. Нехай вчаться як погана кішка ходити не по куткам а в свій сортирчик
Jurch
5689 дн. тому
Ну когда уже разгонят эту хренову фашистскую раду - {CENSORED}
P
5690 дн. тому
Задолбали патриёты!!!
Париёту!!!
5690 дн. тому
Не сковчи!Одно другого не касается!!!
Бульбаш
5690 дн. тому
Шли ...шли.. и все равно пришли к модели нашего Батьки- когда у кабельщика есть всего два Загада: перший про трансляцию обовязковых каналов, другой про каналы погодженые министром информации. Вот и вся Ваша помаранчавая демократия...
patriot
5690 дн. тому
А в ответ концерн РРТ отключил трансляцию УТ-1
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду