«Поверхность-ТВ» залишить «Спорт 1» у базових пакетах кабельних мереж

26 Вересня 2008
22387
26 Вересня 2008
09:33

«Поверхность-ТВ» залишить «Спорт 1» у базових пакетах кабельних мереж

22387
«Поверхность-ТВ» залишить «Спорт 1» у базових пакетах кабельних мереж
Компанія «Поверхность ТВ» вирішила не підвищувати суму ліцензійних відрахувань для одного із своїх телеканалів – «Спорт 1». Це дозволить каналу уникнути виключення із базових пакетів кабельних мереж.
 
«Кабельні мережі України матимуть можливість розповсюджувати канал на попередніх умовах – у базових пакетах своїх мереж. Але доступ до всього пакету наших каналів у цілому - „Спорт 1”, „Спорт 2”, „Спорт 3”, „Спорт 4” та „Спорт HD” – буде надаватись на нових умовах, в окремих спортивних пакетах кабельних операторів або у нашому супутниковому пакеті «Поверхность Плюс», - йдеться у повідомленні компанії.
 
Нагадаємо, 8 вересня компанія «Воля-кабель» попередила своїх абонентів про те, що змінює перелік каналів у пакетах: канали «Спорт1», «Спорт 2», «Спорт 3» та «Спорт 4», а також «Планета-Спорт-Украина» та «AC Milan Channel» не будуть присутні у цифрових пакетах, починаючи з жовтня 2008 року. Причиною стало підвищення компанією «Поверхность-ТВ» ліцензійних відрахувань до 10 доларів за абонента.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22387
Читайте також
15.09.2009 11:31
Станислав Яблонский, газета «Дело»
28 528
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
витёк
5700 дн. тому
Поверхности просто захотело срубить денег с людей,чтоб они платили10 баксов или покупали ихнюю тарелку за 2200 реальный развод людей
Ксенія
5703 дн. тому
Невже????!!! здоровий глузд переміг!!!
Влад
5703 дн. тому
"Поверхность" немного начала думать :) перед тем как что-то сделать. Видимо их все дружно стали посылать вот и решили хоть немного оставить себе рынка
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду