НТКУ спростовує інформацію про придбання субліцензії на трансляцію Ліги Чемпіонів

15 Вересня 2008
30041
15 Вересня 2008
16:03

НТКУ спростовує інформацію про придбання субліцензії на трансляцію Ліги Чемпіонів

30041
НТКУ спростовує інформацію про придбання субліцензії на трансляцію Ліги Чемпіонів
Прес-служба Національної телекомпанії України спростувала інформацію, поширену українською газетою «КоммерсантЪ» 11 вересня, про придбання НТКУ субліцензії на трансляцію футбольної Ліги Чемпіонів 2008/2009. Нагадаємо, газета навела цитату президента групи компаній «Поверхность-ТВ» Віктора Самойленка, який зазначив, що домовленість про продаж субліцензії існує, але буде чинною після оплати угоди, а також послалась на в.о. президента НТКУ Василя Ілащука, який запевнив, що незабаром телекомпанія знайде кошти для оплати.
 
«Але ж «практично вирішено» не означає «остаточно», а «буде показувати» можна стверджувати лише після укладання договору. Адже у всьому цивілізованому світі існує юридична процедура купівлі прав на трансляцію. Не можна одразу після усного погодження стверджувати про ті факти, які мають свої правові й часові рамки. Що це – журналістська некомпетентність чи величезне бажання, щоб Перший Національний не обійшов такої важливої події?», - йдеться у повідомленні на сайті НТКУ. Як уточнює прес-служба державного телеканалу, переговори із групою компаній «Поверхность-ТВ» щодо придбання субліцензії тривають.
 
«Детектор медіа» перепрошує своїх читачів за те, що дала їм привід для передчасної радості, повідомивши про угоду, якої насправді досі немає.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30041
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
yurko
5704 дн. тому
Гальмуєте, шановні! Це повідомлення - ще за п"ятницю. за цей час угоду могли й підписати вже
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду